İzmir Gazeteciler Cemiyeti Akademi İl Eğitimleri Manisa ile başlıyor

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Akademi İl Eğitimleri Manisa ile başlıyor

Salgın nedeniyle geçtiğimiz yıl özel bölge ilavelerine dönüştürülen ‘Güçlü Gazeteci Özgür Medya Projesi’ Bölge İl Eğitimleri yeniden başlıyor.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) işbirliği ile yürütülen Bölge İl Eğitimlerinin ilki, 18 Eylül Cumartesi günü Manisa’da gerçekleştirilecek. Manisa ve ilçelerinde basın mesleği görevini sürdüren/yaşayan gazetecilere yönelik 4 ayrı başlıkta düzenlenen 1 günlük eğitim programı saat 10.00-17.00 arası, Anemon Manisa Otel’de düzenlenecek.

igc-logo.jpg

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Semih Aksoy’un katılacağı eğitim programında, İfade Özgürlüğü ve Gazetecilerin Hakları - Av. Birgül Değirmenci, Yeni Nesil Medya Yayıncılığı - Ahmet Buğra Tokmakoğlu, Medyada Nefret Söylemi ve Barış Gazeteciliği – Prof.Dr. Sevda Alankuş, Mobil Araçlarla Görüntülü Habercilik– Özgür Kurşun tarafından katılımcı gazetecilere aktarılacak.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi, bölgedeki gazetecileri ücretsiz eğitime katılmaya davet ederek, bölge il eğitimlerinin meslekteki son gelişmeleri öğrenmek adına bir fırsat olduğunu dile getirdi. Gappi, pandemi nedeniyle ertelenen eğitimlerin Muğla ve Aydın’da da devam edeceğini hatırlatarak, alanında uzman eğitmenlerle yerel gazetecilerin buluşmasının mesleki gelişimi artırdığına işaret etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.