İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne prestijli bina!

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne prestijli bina!

İGC'nin 23 Haziran’da gerçekleşecek genel kurulu için yola çıkan Emek Ve Gelecek Grubu olarak 30 Ekim depreminden etkilenen binamız için  üyelerimizden  Bina Komisyonu oluşturarak İzmir ‘e prestijli bir Basın Apartmanı kazandıracağız.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı yeni imar planı da Haziran ayında yayınlandı. Böylece binamızı kat kaybı olmadan gerçekleştirebileceğiz.
 
Emek ve Gelecek Grubu olarak sizlere şu bilgiyi ve sözü veriyoruz:

Bilindiği gibi 30 Ekim depremi sonrasında Bakanlık tarafından 12 dairemizin yer aldığı binada ikamet yasaklandı.  Söz konusu süreç yakından takip ediliyor. İki binadaki mülkiyet sahiplerinden “Basın Apartmanı Teknik Heyeti” oluşturuldu. Bir yandan Haziran ayında çıkan yeni imar planının detayları belediyelerden takip edilirken, öte yandan kentin önde gelen mimarlık ofisleri  ve inşaat firmalarından avam proje teklifleri alınıyor.  Konuyla ilgili tüm araştırmalar sürdürülürken, karar alma süreçleri ise yeni yönetime bırakıldı.

0-749.jpg

ÜYELERİMİZDEN BİNA KOMİSYONU

Bizler, seçimin ardından hiç zaman yitirmeden bina çalışmaları konusunda bilgi ve deneyim sahibi üyelerimizden  kendi  ‘Bina Komisyonu’muzu da oluşturarak, süreci üyelerimizle birlikte takip edeceğiz.   Asgari  maliyetle binayı gerçekleştirmek,  dairelerimize kavuşmak temel görevimiz. Bunun için ne gerekiyorsa, kentin önde gelen dinamiklerinin de katkılarını alarak var gücümüzle çalışacağız.  Yeni binamızı Basın Merkezimiz ve Basın Lokalimiz’ de içinde olacak şekilde inşa edeceğiz.  Bu süreçte de Cemiyet Merkezimizi prestijli bir mekana taşıyacağız. 75 yıllık İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne güç katmak için üst üste proje gerçekleştireceğimiz sözünü siz değerli üyelerimize veriyor, 23 Haziran 2021 tarihinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilecek Genel Kurulumuzda  buluşmayı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.