İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitimde fark yaratmaya devam ediyor.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitimde fark yaratmaya devam ediyor.

GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLER İÇİN İNGİLİZCE SESLİ E-DERGİ YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Eğitimin her alanında başarılı çalışmalara imza atan İzmir İl Milli Eğitim müdürlüğü görme engelli öğrenciler için daha önce başlatmış olduğu çalışmayı geliştirerek İngilizce E- dergiyi yayınlamaya başladı.

Engelli öğrencilerin hem yabancı dil gelişimlerine katkı sağlamak hem de yabancı ülkelerde bulunan engelli öğrencilerin de dergiye ulaşması imkânı yakalamaları için böyle bir çalışma başlattıklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, eğitimin bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyleyerek “eğitimi ve eğitimciyi başarılı hale getirmek istiyorsak eğitimin her alanında çalışmalar yapmalıyız. Köyde açılan halk eğitim kurslarından özel öğrencilerimizin eğitimine kadar her alanda hem öğrencilerimizi hem de öğretmenlerimizi motive edici ufuklarını açan çalışmalar yapmayı planlıyoruz” dedi.

İkinci sayısında zengin içerik ve farklı yaklaşımlarla hazırlanan E- Dergide yaklaşan öğretmenler günü dolayısı ile İzmir’de eğitime fark katan öğretmenlere de yer verildi.

E- dergi yedi yüz bin öğrenci ve elli bine yakın öğretmenin sesi olmayı sürdürüyor. Yaklaşık olarak sadece İzmir de %4,2 engelli öğrenci olmasından yola çıkılarak tüm bireyler için hazırlanan dergide  eğitimin içerisinde olan herkese yer veriliyor.

Okul ve kurumlardan gelen eğitim alanında en güncel, özgün ve kaliteli çalışmaları, hayranlık uyandıran başarı hikâyelerini, örnek alınması gereken zorlu mücadeleleri, öğretmenliğe gönülden bağlı eğitimcilerin öğrencileriyle birlikte gerçekleştirdikleri benzersiz etkinlikleri, ulusal ve uluslararası başarı ve çalışma haberlerini duyurmak amacıyla oluşturulan e-derginin, eğitimde ilham verici faaliyetlerin yer aldığı e-dergi faklı çalışmalarla okuyucusu ile buluşmaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.