İzmir İYİ Parti'de danışman atamaları yapıldı

İzmir İYİ Parti'de danışman atamaları yapıldı

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, seçim sürecine girilirken kritik görevlendirmelerde görev alacak danışman atamalarını gerçekleştirdi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu kritik kadrolar için gereken atamaları gerçekleştirdi. Başkan Bezircilioğlu Seçim Hazırlıkları ve Propagandalardan Sorumlu Başdanışmanlık görevine A. Murat Beydoğan, Parti Politikalarından Sorumlu Başdanışmanlık görevine Bülent Gülçek, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başdanışmanlık görevine Harun Aygün ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Başdanışmanlık görevine de Metin Açıkalın’ı atadı.

2d241ea9-765a-4776-880f-80558a0a79a9.jpeg

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Bezircilioğlu, “ İYİ Parti İl Başkanlığı olarak görevi aldığımız andan itibaren vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başladık. Kritik görevlere gerekli danışman atamalarımızı da gerçekleştirdik. Seçim Hazırlıkları ve Propagandalardan Sorumlu Başdanışmanlık görevine A. Murat Beydoğan, Parti Politikalarından Sorumlu Başdanışmanlık görevine Bülent Gülçek, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başdanışmanlık görevine Harun Aygün ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Başdanışmanlık görevine de Metin Açıkalın atanmıştır. Birlikte daha işler yapacağımıza inanıyor ve arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.