İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği TBMM’de Vekilleri Ziyaret Etti

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği TBMM’de Vekilleri Ziyaret Etti

Ankara’da Yaşayan İzmirlilerin 1997 yılında kurduğu İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği dün TBMM’de İzmir milletvekillerini ziyaret etti.

Ankara’da Yaşayan İzmirlilerin 1997 yılında kurduğu İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği dün TBMM’de İzmir milletvekillerini ziyaret etti. Dernek Başkanı Yasin Aksu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Merve Karadayı, Mehmet Moran, Özenç Sancar ve Sevinç Kocatürk’ten oluşan heyet İzmir Milletvekillerine gerçekleştirdikleri ziyarette vekillere İzmir’e katkıları için teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Murat Bakan, Ali Yiğit, Atila Sertel ve Mustafa Balbay ile AKP İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu’nu ziyaret eden heyet, Ankara’da İzmir kültürünü yaşayabilmek için destek istedi.

35619549-bded-4d95-8739-4c9b3df7f210

Başkan Aksu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmede TÜİK rakamlarına göre Ankara’da yaşayan 21 bin 484 İzmirlinin olduğunu ve 2017 yılında Derneğin kuruluşunun 20 nci yılına 20 bin üye ile girmek istediklerini ifade etti. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na plaket takdim eden heyet, 20 nci yılında Ankara’da İzmir Fuarı düzenleme projelerinden bu konuda Yerel Yönetimlerden destek isteyeceklerinden bahsetti.

TBMM’de görüştükleri Milletvekillerine de projelerinden ve hedeflerinden bahseden Başkan Aksu ve yönetim kurulu, yerel yönetimlerden ve İzmir’deki STK’lardan sağlanacak destek konusunda vekillerin manevi katkılarını beklediklerini dile getirdiler. Vekillere de plaket takdim eden heyet, görüştükleri tüm vekillere ilgileri için teşekkür ederken, daha sık bir araya gelme ve İzmir için olumlu projeler gerçekleştirebilme konusunda mutabık kaldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.