İzmir Milletvekili aday adayı canına kıydı!

İzmir Milletvekili aday adayı canına kıydı!

Seçimlerde İzmir'den milletvekili aday adayıydı; korkunç bir şekilde canına kıydı!

Medya Ege (ÖZEL HABER) - 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi'nden İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı olan trans birey Gamze Yıldırım, geçtiğimiz günlerde bunalıma girerek korkunç bir şekilde canına kıydı. 

Edinilen bilgilere göre İzmir'in Hatay ilçesindeki evinin banyosunda tüm hava girişlerini kapatıp, mangal yakan 35 yaşındaki Gamze Yıldırım çıkan dumandan zehirlenerek hayatına son verdi. Yakınlarının aktardığı bilgiye göre bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen Gamze Yıldırım'ın sosyal medya hesaplarını da kapattığı aktarıldı.

Öte yandan Gamze Yıldırım'ın cinsel kimliğinden dolayı Bursa'da yaşayan ailesi tarafından reddedildiği ve ailenin cenazeyi sahiplenmediği bilgii edinildi. Hayatına son veren trans birey Gamze Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde İzmir'deki kimsesizler mezarlığına defnedildiği öğrenildi.

b08b6a34-03e3-42a7-9c00-ead635e7f339.jpg

SON RÖPORTAJINI MEDYA EGE İLE YAPMIŞTI

7 Haziran öncesi milletvekilliği aday adaylığını açıklamasından hemen sonra yerel basın ve ulusal medyanın da dikkatini çeken trans vekil adayı Gamze Y., son röportajını da Medya Ege ile yapmıştı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.