“İzmir, milli muhalefeti Türkiye’ye kazandıracak”

“İzmir, milli muhalefeti Türkiye’ye kazandıracak”

Niğdeliler Derneği’nin organizasyonuna katılan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Türkiye’de artık iki kanatlı siyaset yapılacağını belirtti.

AK Parti ve MHP’nin iktidar kanadını oluşturduğunu, milli bir ana muhalefete ihtiyaç duyulduğunu aktaran Zeybekci, “Türkiye’nin iktidara gelme hedefi taşıyan, insanları kucaklayarak yüzde 51 oya ulaşma derdinde olan, milli meselelerde işbirliği yapabilen güçlü bir ana muhalefet partisine ihtiyacı var. Marjinallerin peşine takılan değil, marjinallerin içinde normalleştiği bir muhalefet partisine ihtiyaç var. Bu seçimlerde İzmir milli bir ana muhalefet partisini Türkiye’ye kazandıracak” diye konuştu.

unnamed-(1)-389.jpg

“PANSUMAN YAPMAYACAĞIZ”

Zeybekci, ayrıca Gençlik Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu Milletvekilleri Cemal Bekle ve Alpay Özalan ile Tepecik Mahallesi’nde Romanlarla bir araya geldi. Davul-zurna eşliğinde, “İzmir’in efesi” sloganlarıyla karşılanan Zeybekci, “Efelenmeye değil, efe gibi dik durmaya geldik. İzmir’in sorunlarını çözmeye geldik” dedi.

unnamed-(2)-320.jpg

İzmir’in sorunlarını tespit ettiklerini, çözümüne yönelik yüzlerce projeyi “10 Numara İzmir” başlığı altında toplayarak geçen hafta açıkladıklarını aktaran Zeybekci, çocuklara, gençlere spor imkanı sağlayacak projeleri çok önemsediklerini belirtti. “Çocuklarımız, gençlerimiz sokaklarda değil, televizyonlarda gördükleri o spor salonlarında artık spor yapacaklar. İzmir’den şampiyonlar çıkacak” ifadesini kullanan Zeybekci, “İzmirli şehrini emin ellere teslim edecek, bölücü terör örgütlerine methiyeler düzenleri değil. Biz sorunlara pansuman tedavisi yapmayacağız, 50-100 yıl dokunulmamak üzere çözeceğiz” diye konuştu.

unnamed-(3)-240.jpg

MALZEME YARDIMI

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ile amatör spor kulüplerine malzeme yardımı etkinliğine de katılan Zeybekci, İzmir’de gençlerin spora teşvik edilmesine yönelik önemli projelerinin bulunduğunu bildirdi. Zeybekci, Atatürk Stadı’nı en son teknolojiyle tüm spor branşlarının yapılabileceği olimpik spor salonu haline getireceklerini, ayrıca İzmir’e velodrom kazandıracaklarını aktardı.

Zeybekci ve Kasapoğlu, Altınordu Futbol Kulübü’nün Yeşilyurt’taki tesislerini de ziyaret ederek genç sporcularla bir araya geldi, ardından Karabağlar’daki gençlere spor malzemesi ve kitap hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.