İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'nda Sarıgedik öne geçti!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'nda Sarıgedik öne geçti!

İZVAK'ın 31 Mart'ta çoğunluk sağlanamaması halinde 7 Nisan Çarşamba günü Tarihi Havagazı Fabrikası'nda yapılacak kongresi öncesi adaylar çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor

Altay camiasının yakından tanıdığı, Tenis Federasyonu Başkanvekili Bülent Necimoğlu, Akhisarspor'un Süper Lig'e yükselmesinde pay sahibi isimlerden sanayici İsmail Keskinoğlu, Futbol Federasyonu Dış İlişkiler İcra Kurulu Üyesi Görken Perinçek, Kaya Grubu Yönetim Kurulu üyesi Feyzi Kaya, Dirinler Makina Yönetim Kurulu Üyesi Can Dirin, sporcu sağlığı konusundaki çalışmaları ile bilinen Doç. Dr. Onur Başçı ve Karşıyaka'nın eski başkanlarından Muhittin İşçimenler'in torunu Faik İşçimenler'i listesine katan Sarıgedik'in yönetimine EBSO Başkanı Ender Yorgancılar'ın oğlu Murat Yorgancılar'ın da girmesi bekleniyor.

whatsapp-image-2021-03-29-at-10.58.47.jpeg

Dinamik Grup oluşumu ile adaylığını açıklayan, listesinde kadın olmadığı gerekçesiyle eleştirilen Sarıgedik Nevda Gönüldaş gibi flaş bir ismi de yönetimine dahil etti. CHP'nin önde gelen isimlerinden Adnan Alabay'ın oğlu Murat Alabay da Sarıgedik'in listesinde yer alıyor. Listesindeki isimlerin ailelerinin yanı sıra Sakıpağa ve Karece aileleri de Sarıgedik'i destekliyor. Ayrıca Kayhan Altınkapı’nın da Sarıgedik dediği öğrenildi. 

Ayrıca İZVAK'ın kurucularından olan Levent Ürkmez ile Deniz Barçın'ın oğulları Orkun Ürkmez ile Efe Barçın'ın da Sarıgedik'in yanında yer alacağı belirtilmişti. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu Ankara’dan her gün seçimle ilgili bilgi aldığı ve Sarıgedik’ten yana olduğu bilinirken, İzmir'in duayen iş insanı Kemal Çolakoğlu ve eski Adalet Bakanı Hasan Denizkurdu'na yakınlığı ile bilinen Emre Sarıgedik, İzmir'deki birçok belediye başkanını ziyaret etmiş ve onların da desteğini aldığını açıklamıştı.

Mevcut başkan Ali Erten’e destek amacıyla, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Menemenspor Başkanı Kazım Hürol Taklak, Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ve Bergama Belediyespor Başkanı Hasan Canoğlu imzalı bildiri yayınlamıştı. Erten’e cevap niteliğinde destek gören Sarıgedik, birçok farklı meslekten insanın gücünü yanına almış durumda. Öte yandan Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı’nın, Karşıyaka ile yakınlığı bilinen Sarıgedik’in seçimdeki rakibi Erten’e destek vermesi üzerine Karşıyaka camiasına büyük tepki geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.