İzmir Valisi Köşger'den İstiklal Marşı çağrısı

İzmir Valisi Köşger'den İstiklal Marşı çağrısı

Vali Köşger İzmirli hemşerilerini 30 Ağustos Zaferinin 98. Yıldönümünde şanlı al bayrağımız eşliğinde Saat 21.00’da İstiklal Marşımızı okumaya davet etti.

İzmir Valiliği (BHİ) İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 30 Ağustos Zaferinin 98. yıldönümünde, sosyal medya hesabından İzmirli hemşerilerini zafer coşkusunun daha büyük yaşanması için evlerinin cam ve balkonlarında şanlı al bayrağımız eşliğinde saat 21.00’da İstiklal marşımızı okumaya davet etti. 

0-(2)-175.jpg

30 Ağustos günü milletçe büyük Zaferi bir bayram olarak kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşayacaklarını belirten Vali Köşger, İzmirli hemşerilerine sosyal mecradan şu ifadelerle seslenerek, “Değerli İzmirli Hemşehrilerim; #TarihSeninZaferSenin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstermek için tek yürek olma zamanı...  Bu yıl Pandemi nedeniyle etkinlik anlamında kısıtlı fakat ruh ve heyecan noktasında en üst seviyede kutlayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İzmirli hemşerilerimizi evlerinin camlarına ve balkonlarında şanlı al bayrağımızla birlikte saat 21.00 da İstiklal Marşımızı okumaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. 

0-(1)-179.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.