İzmir'de 2 Polisi Darbeden Milli Sporcu Çıkarıldığı Mahkemece Tutuklandı

İzmir'de 2 Polisi Darbeden Milli Sporcu Çıkarıldığı Mahkemece Tutuklandı

İzmir'de uygulama yapan polis ekiplerinden kaçtığı ileri sürülen milli sporcu, kendisini yakalamaya çalışan 2 polisi darbettiği iddiasıyla tutuklandı.

Edinilen Bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Buca ilçesi 688 Sokak üzerinde, durumundan şüphelendikleri 2 kişiyi durdurarak kimlik kontrolü yapmak istedi. Şüphelilerden biri polise kimliğini verirken, diğeri ise elindeki uyuşturucuyu atarak kaçtı.

Polis ekiplerinin ara sokaklarda kovaladığı şüpheli, kendisini takip eden polis memurları A.G. (44) ve H.C'yi (44) darbetti. Bu sırada yere düşen ve başını yere çarparak yaralanan polislerden A.G'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer polis H.C'nin ise aldığı darbeler nedeniyle alnından ve burnundan yaralandığı bildirildi.

Şüpheli milli sporcu çıktı

Olaydan sonra kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlılardan B G'ı (20) yakaladı. Zanlının yapılan kimlik tespit ve parmak izi çalışmalarında U23 Güreş Milli Takımı'nın sporcusu olduğu anlaşıldı. Milli sporcu G'nin uyuşturucu alışverişi sırasında yakalanmamak için polisten kaçtığı iddia edildi.Gözaltına alınan B G, emniyetteki işlemlerinin ardından, "Güvenlik güçlerine mukavemet" ve "kasten yaralama" suçlamasıyla sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Diğer Şüphelinin ise arandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.