İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem!

İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem!

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. İzmir'in Urla ilçesi açıklarında 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.00'de, merkez üssü Ege Denizi'nin İzmir açıkları olan 5,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deniz yüzeyinin 3,97 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün, İzmir'in Urla ilçesine 56,18 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

aw478812-01.jpg

Vali Köşger: “Depremde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmemiştir”

İzmir’in Urla ilçesi açıklarındaki deprem nedeniyle açıklama yapan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, “Urla açıklarında gerçekleşen 5.1 büyüklüğündeki depremde an itibariyle ilimizde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmemiştir” dedi.

Urla ilçesi açıklarında saat 07.00 sıralarında 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı, 3,97 kilometre bir derinlikte oluştu. Deprem, İzmir ve bölgesinde paniğe neden oldu.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, depremde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını bildirdi. Köşger, “Urla açıklarında gerçekleşen 5.1 büyüklüğündeki depremde an itibariyle ilimizde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmemiştir. Geçmiş olsun İzmir. Allah ülkemizi ve şehrimizi tüm afetlerden korusun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.