İzmir'de cezaevi yakınına bırakılan şüpheli paket korku yarattı

İzmir'de cezaevi yakınına bırakılan şüpheli paket korku yarattı

İzmir’in Ödemiş ilçesinde açık cezaevi önünde bulunan çöp konteynırının yanında bulunan şüpheli paket polisi alarma geçirdi.

İzmir Ödemiş’te polise gelen “Açık cezaevi önündeki çöp konteynırının yanında şüpheli paket” ihbarı sonrası Ödemiş Açık Cezaevi’nin bulunduğu Anafartalar Mahallesi 1257. Sokak’ta Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğünce geniş güvenlik önlemleri alındı. Trafik ekipleri son derece işlek olan sokağa giriş ve çıkışları durdurdu. Şüpheli paketin bulunduğu konteynırın çevresi kordon altına alındı. Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi de bölgeye gelerek polis ekiplerinden bilgi alırken İzmir’den bomba imha ekibi çağrıldı. Bir süre sonra bölgeye gelen bomba imha ekibinden özel kıyafetli bir uzman, konteynır çevresinde incelemeler yapıp olası bir düzeneği etkisiz hale getirmek için fünye yerleştirdi. Defalarca “kontrollü patlama” anonsunun yapılması sonrası fünye patlatıldı. Patlama sonrası paketin boş olduğu gözlendi. Uzmanlar bir süre konteynır çevresinde incelemelerde bulundu. 

Güvenlik kordonunun çevresinde toplanan vatandaşlar da olup bitenleri meraklı gözlerle izledi. Paketin boş olduğunun anlaşılması sonrası trafik akışı yeniden sağlanmaya başladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.