İzmir'de Halka Ateş Açan Saldırgan Tutuklandı

İzmir'de Halka Ateş Açan Saldırgan Tutuklandı

İzmir'de darbe girişiminin olduğu gün ateş açarak 1 kişiyi yaralayan saldırgan tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamayla 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gün İzmir'de halka ateş açan saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildiği ortaya çıktı. İşte o açıklama:

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 16.07.2016 tarihinde okunan seladan sonra silahlı çatışma olayına karışarak 1 kişinin yaralanmasına neden olan 5 kişi yakalandı. 

15.07.2016 tarihinde saat 22.00 sıralarında Ülkemizin çeşitli İllerinde Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bulunan FETÖ/PDY Terör Örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği darbe teşebbüsü sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı talimatı ile Karşıyaka ilçesindeki bir camiide okunan selanın ardından, camii etrafından toplanan şahıslar arasında çıkan çatışmada A.G.(38) isimli şahıs tabanca ile yaralanmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin konuyla ilgili yaptığı çalışmalar neticesinde, olayın şüphelileri olduğu belirlenen M.A.(43), A.C.(24), S.K.(32), C.G.B.(36) ve C.C.A.(30) 03.08.2016 günü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada M.A.’nın evinden 1 adet 1 ABD Doları ele geçirilmiştir.

Şüphelilerden M.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmış, diğer şüpheliler Adli Kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.