İzmir’de il başkanı adaylığından milletvekili adaylığına!

İzmir’de il başkanı adaylığından milletvekili adaylığına!

İYİ Parti İzmir'de İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim Öztürk Keskin ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim Öztürk Keskin, Genel Merkez tarafından Ankara'ya davet edilmesi sonrası adaylıktan çekildiğini belirtti.

Keskin görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Partimiz yetkili kurulları Türkiye çapında ilçelerimizden başlayarak kongrelerimizi yenileme kararı aldı. Bu çerçevede ilçe kongrelerimiz yapıldı ve ilçe kongrelerinin bitiminde partimiz il başkanlığına aday olduğumu kamuoyuna deklare ettim. Daha sonra açık veya örtülü başka arkadaşlarımız da adaylıklarını açıkladılar. O günden bu güne ilçe ilçe teşkilâtlarımızı gezdim; yapacaklarımı anlattım. Teşkilat ve delegelerimizden önemli ölçüde destek buldum, hepsine teşekkür ederim çünkü onların bu destekleri sayesinde yarışın en iddialı adayı oldum. Ancak; ülkemizin içinden geçtiği bu süreçte bazı illerde yaşanılan ve çok sevip saydığımız Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i üzecek kongre süreçlerin yaşanmaması gerektiğini düşündüm. Yakın çalışma arkadaşlarımın da benden farklı düşünmediğini konuşmalarımızda gördüm." ifadelerini kullandı.

'MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM'

izmir-de-iyi-parti-nin-17-ilce-baskani-gorevinden-istifa-etti-522158-5.jpg

Keskin, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı Ömer Karakaş tarafından Ankara'ya davet edildiğini ve bu konuya ilişkin görüşlerini aktardığını belirterek "Adaylıktan feragat ederek yapılacak Genel Seçimlerde milletvekili aday adayı olmaya karar verdim." açıklamalarında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.