İzmir'de öğrencilerden örnek uygulama

İzmir'de öğrencilerden örnek uygulama

Öğrenciler tramvayda kitap okudu.

 

Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Kitap, Okuyan Nesillerle Anlam Kazanır” Projesi kapsamında, öğrenciler farkındalık oluşturmak amacıyla Konak-Halkapınar durakları arasında tramvayda kitap okudu. 


Konak “Kitap, Okuyan Nesillerle Anlam Kazanır.” Projesi kapsamında öğretmen ve öğrenciler farkındalık oluşturmak amacıyla Konak-Halkapınar durakları arasında tramvayda kitap okudu.  Etkinliğe; İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinde Menderes Tunç, Levent Karaağaç ve bir grup öğretmen de katıldı. 


Konak Proje Sorumlusu Şube Müdürü Menderes Tunç amaçlarının toplumda kitap okuma alışkanlığının gelişmesine katkı sunmak olduğunu söyledi. Bu projede yer almaktan gurur duyduğunu ifade eden Tunç, "Amacımız çocuklara ve velilere kitap okumayı sevdirmektir. İnşallah bir nebze de olsa dikkat çekeriz." dedi.


Şube Müdürü Levent Karaağaç ise yaptığı açıklamada, herkesi okumaya teşvik etmek, okumanın her yerde yapılabileceğini göstermek için böyle bir etkinlik düzenlendiğini, bu konuda farkındalık oluşturmak için farklı etkinlikler yapılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.