İzmir'de Olanlar Oldu Çılgınlığı

İzmir'de Olanlar Oldu Çılgınlığı

BKM yapımı ‘Olanlar Oldu’ film ekibi Bursa’nın ardından İzmir’e kahkaha götürdü!

Filmin yönetmeni Hakan Algül, filmin hem senaristi hem de başrol oyuncusu Ata Demirer, oyuncular Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Salih Kalyon ve Seda Güven İzmirli sinemaseverler ile buluştu.
 
Film ekibi, fuaye alanını ve avm’deki tüm balkonları saatler öncesinden dolduran seyirciler tarafından alkışlar ve çığlıklarla karşılandı.
 
7’DEN 70’E KAHKAHA!
 
Küçük büyük bini aşkın seyircinin akın ettiği ‘Olanlar Oldu’ filminin İzmir gösterimine, filmin yönetmeni Hakan Algül de kızları AyşeEge ve Deniz ile birlikte katıldı. Algül, ‘Olanlar Oldu’yu kızları, film ekibi ve İzmirlilerle birlikte izledi.
 
Gösterim öncesi İzmirlilerle sohbet eden ekipte mikrofonu alan Ata Demirer: “Yoğun ilginize çok teşekkür ederiz, ayağınıza sağlık. Öncelikle çekimler boyunca Sığacık’ı adeta sessiz bir platoya çeviren tüm Seferihisarlılara çok teşekkür ederiz” dedi.
 
“FİLMİMİZİN YOLU NETA, PRUVASI RÜZGARLI OLSUN”
 
Organizasyonu gerçekleştiren (BKM Ege Bölge Temsilcisi) DevAjans’ın başkanı Erhan Gölbey, filmde Zafer Kaptan’ı canlandıran Ata Demirer’e denizcilerin sembolü, üzerinde “Filmimizin yolu neta, pruvası rüzgarlı olsun” yazan ahşap bir tekne dümeni hediye etti. Tüm film ekibi de bu güzel ve anlamlı hediyeyle birlikte selfie çekti.

FİLM EKİBİNE TEOS TAŞLI PLAKET HEDİYESİ 
 
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer film ekibini salonda karşıladı ve onlara birer “teos taşı” hediye etti.  Soyer: “Ne verebiliriz diye çok düşündük. Dedik ki küçücük bir taş verelim ama ona bütün her şeyimizi yükleyelim. Bildiğimiz iyi ne varsa hepsinin anlamını yükleyelim. Tüm ekibe en derin sevgilerimi tüm Seferihisar adına sunuyorum” dedi.
 
İzmirliler, filmi başından sonuna kahkahalar ve alkışlarla izledi! Film finalinde tüm ekip dakikalarca alkışlandı.
 
21 Ocak Cumartesi günü, İzmir Optimum Outlet Cinemaximum Sinemaları’nda Dev Ajans organizasyonuyla gerçekleşen etkinliğe ilgi büyüktü.
 
Yönetmenliğini Hakan Algül’ün üstlendiği BKM yapımı film 20 Ocak itibariyle tüm sinema salonlarına kahkaha getiriyor!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.