İzmir'de ortaokuldan skandal görüntüler! Pes dedirtti!

İzmir'de ortaokuldan skandal görüntüler! Pes dedirtti!

Okuldaki tehlike... Tuvaletlerin pisliği, belediyenin duyarsızlığı... Öğrenci velisi video çekerek okuldaki pisliği, tehlikeyi ve belediyenin duyarsızlığını anlattı...

Medya Ege (ÖZEL HABER) - İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu'ndan skandal bir görüntü Medya Ege'ye ulaştı. Okulda öğrenim gören bir öğrencinin velisi çektiği videoyla okul dışından gelen tehlikeyi, okulun özellikle tuvaletlerindeki inanılmaz kirliliği ve okul yönetiminin belediyeden yardım istemesine rağmen Gaziemir Belediyesi'nin ve Başkan Halil Arda'nın konuya duyarsız kalmasına tepki gösterdi.

TUVALETLER HASTALIK SAÇIYOR

Okul tuvaletinin içler acısı halini de kameraya alan öğrenci velisi, okuldaki skandalı da böyle görüntüledi. Tuvaletlerin neredeyse hiç temizlenmediğini söyleyen veli, çektiği görüntülerle de bunu ispatladı.

Tuvalet kabinlerinde çöp kutusu olmayışından dolayı kullanılan pis peçetelerin yerlere atıldığı görüldü. Okulun musluklarında sabunların da olmayışı çocukların sağlığı açısından büyük tehlike arz ediyor.

TUVALET DUVARLARINDA KÜFÜRLÜ VE SİYASİ İÇERİKLİ YAZILAR

Öte yandan elimize ulaşan fotoğraflarda ise okulun tuvalet duvarlarında ortaokul öğrencilerinin duvarlara ve sifon kabinine yazdığı küfürlü ve siyasi içerikli yazılar da dikkat çekti.

OKULUN HER YERİNDE PİSLİK VAR

Yine Medya Ege'ye ulaşan fotoğraflarda okulun dört bir yanında toplanmayan çöpler ve yerlere atılan, temizlenmeyen çöplerin de olması tepki çekiyor.

Görüntüleri videoya kaydeden öğrenci velisi Gaziemir ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu için gerekli önlemin alınmasını, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gaziemir Belediyesi başta olmak üzere görevli tüm kişilerin bu sorunu çözmesini istediklerini dile getirdi.

1-783.jpg2-652.jpg3-459.jpg4-328.jpg5-139.jpg6-082.jpg7-048.jpg8-039.jpg9-021.jpg10-015.jpg11-060.jpg12-024.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum