İzmir'de sağlık turizmi umut vaat ediyor

İzmir'de sağlık turizmi umut vaat ediyor

Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte Thermal turizmi ile birlikte özellikle sağlıklı turizmde hareketlenmenin sinyallerinin verdi.

İzmir’in gözde sağlık otellerinden Kaya İzmir Thermal & Convention Genel Müdürü İsa Erdem yaptığı açıklamada 2020 senesinin termal turizmi açısından yorucu bir yıl olduğunu 2021’in ilk aylarında aşı uygulaması ile umutların yeşerdiğini ve sağlık turizminde yapılan rezervasyon sayılarının artışı ile de bunun gözle görülür bir hal aldığının altını çizdi. Erdem, ‘’İzmir, sağlık alanında ki hizmetleriyle dünyanın her zaman ilgisini çeken bir bölgedir. Dünyanın dört bir yanından sağlık turizmi için şehrimize gelenler var. Türkiye’nin hedefi sağlık turizminde dünyadaki ilk 3 ülke arasına girmek’ dedi.

dsc_0062.jpg

Erdem,’’Türkiye, hem coğrafyası hem de yüksek sağlık altyapısı ile diğer ülkelerden çok daha güçlü bir ülke. Dolayısıyla ziyaretçiler turistik seyahatlerini ve sağlık turizmini bir arada gerçekleştirmiş oluyor.  Kaya İzmir Thermal& Convention otelde sağlık turizminin nabzını yükselten tesislerden biridir. Bünyesinde yer alan gerek fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi ile gerekse tedavi edici özelliklere sahip termal su havuzları ile şifa bulmak için ülkemizi tercih eden turistlerin göz bebeğidir.  Her sene ortalama 150.000’in üzerinde termal sağlık yabancı turisti ağırlayan Balçova bölgesini Orta doğu ülkeleri başta olmak üzere, Norveç, İrlanda, İngiltere, Almanya, Hollanda, Japonya gibi birçok ülkeden turist ziyaret etmektedir. Bu rakamların rahatlama süreci ile artacağını düşünüyorum’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.