İzmir'de Trafikte Alkollü Dehşeti

İzmir'de Trafikte Alkollü Dehşeti

İzmir'de alkollü kamyon şoförü dehşet saçtı.

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Yıldız Mahallesi'nde maden suyu taşıyan bir kamyonet içerisinde bir aile olan otomobile arkadan çarptı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsünün eşi 4 aylık hamile Resime Çoksever ve teyzesinin kızı Gülizar Pat olay yerinde hayatını kaybederken biri çocuk 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastahaneye kaldırılırken kamyon şoförünün 0.93 promil alkollü olduğu tespit edilen şoför karakola sevk edildi.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Buca kısmında meydana gelen kaza dün gece 22.00'da gerçekleşti. İzmir'de bir şirkette işçi olarak çalışan Ramazan Çoksever'in teyzesinin torununu ziyaret etmek amacıyla otomobilleriyle eşi Resime Çoksever, oğlu 5 yaşındaki Halil Çoksever, Gülizar Pat ve onun eşi 45 yaşındaki Mestan Pat ile beraber yola çıktı. 

Uzun süre altında sürekledi...

Otomobilin arkasından gelen ve soda yüklü kamyonetin arkadan çarptığı otomobil, uzunca süre kamyonetin altında sürüklenerek anca durabildi. Kazanın ardından yaralılara hızlı bir şekilde müdahale edilirken, olay yerindeki ilk incelemelerde 4 aylık Rasime Çoksever ve 2 çocuk annesi Gülizar Pat'ın öldüğü tespit edildi. 

Kamyonet sürücüsü alkollü çıktı

Kamyoneti kullanan şoförün gözaltına alındığı ve yapılan tetkiklerde 0.93 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Bir aileyi parçalayan kamyonet şoförünün işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.