İzmir'e Bu Hafta Siyasi Liderler Çıkarma Yapacak

İzmir'e Bu Hafta Siyasi Liderler Çıkarma Yapacak

İzmir'de bu hafta siyasi liderler 3 gün boyunca İzmir'i ziyaret edecek.

Bugün İzmir'e gelecek olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından MHP lideri Devlet Bahçeli gelecek. Şehre en son ziyareti ise Binali Yıldırım gerçekleştirecek. 

Kemal Kılıçdaroğlu şehit yakınları ve gazilerle buluşacak
İzmir'e ilk gelecek isim olan Kemal Kılıçdaroğlu 16 Haziran'da Tarihi Havagazı Fabrikası'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit yakınları, gaziler ve gazi aileleriyle beraber düzenlenecek olan iftar etkinliğine katılacak. İftar yemeğinin hemen ardından partililer ve il yöneticileriyle bir araya gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu geniş katılımlı bir toplantı düzenleyecek.

Devlet Bahçeli İzmirli parti yöneticileriyle buluşacak
Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenecek olan 17 Haziran tarihli iftar yemeğine katılacak olan Devlet Bahçeli burada olağanüstü kurultaya karşı duruşuyla bilinen MHP İl Başkanı Necat Karataş, MHP İl Yöneticileri ve MHP ilçe teşkilatlarıyla buluşacak. Bahçeli'nin iftar programına genel merkez yöneticileri ve kanaat önderlerinin de katılım göstermesi bekleniyor.

Başbakan Yıldırım da şehit aileleriyle iftara katılacak
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım İzmir'i ziyaret eden son isim olacak. Şehit aileleriyle bir araya gelecek olan Başbakan diğer liderlerin aksine Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki iftar etkinliğine katılmayarak Kaya Termal'de düzenlenen iftar etkinliğinde şehit aileleriyle bir araya gelecek. Binali Yıldırım'ın programında bir değişiklik olmaması durumunda geceyi yine İzmir'de geçirerek ertesi günü orucunu İzmirli bir ailenin evinde açacağı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.