İzmir’in çevreci oteli Ramada

İzmir’in çevreci oteli Ramada

Ramada Kemalpaşa, çevre duyarlılığı sertifikası aldı

İzmir iş dünyasının değişmez adresi Ramada Hotel&Suites İzmir Kemalpaşa, çevre duyarlılığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yerel eko etiketi olan “Yeşil Yıldız Sertifikası”nın sahibi oldu.

Dünyanın en geniş otel zinciri unvanına sahip ‘Wyndham Oteller Grubu’na bağlı olan Ramada İzmir Kemalpaşa, hizmetlerini sürdürürken çevreye gösterdiği duyarlılık sebebiyle Yeşil Yıldız Sertifikası’na layık görüldü. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sürdürülebilir turizm kapsamında; çevrenin korunması, çevre bilincinin geliştirilmesi, turistik tesislerin çevreye olan olumlu katkılarının teşvik edilmesi ve özendirilmesi amacıyla 1993 yılından bu yana verilen Yeşil Yıldız Sertifikası’nı almaya hak kazanan tesis, kaliteli ve doğa dostu hizmet politikasını da belgelendirmiş oldu.

Amaç başarıyı sürdürmek

Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri projesi kapsamında verilen “Yeşil Yıldız Sertifikası”nı kazanmanın mutluluk verici olduğunu söyleyen Ramada Hotel&Suites İzmir Kemalpaşa Genel Müdürü Selin Avşar İnanlı, “Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın standartlarını başarıyla gerçekleştirdik ve sertifikayı almaya hak kazandık. Ramada Hotel&Suites Kemalpaşa olarak tüm hizmetlerimizi çevreye zarar vermeden sürdürmeye çok büyük özen gösteriyoruz. Amacımız bundan sonraki süreçte ekip olarak bu projenin sürdürülebilirliğini sağlamak ve diğer tesislere de örnek olmaktır” dedi.

unnamed-(2)-253.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.