İzmir'in o ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları CHP'ye geçti!

İzmir'in o ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları CHP'ye geçti!

İzmir'de CHP'den flaş transfer

AK Parti Menemen Gençlik Kolları Başkanı Haldun Çakmak ve yönetim kurulu üyeleri partilerinden istifa ederek CHP'ye geçtiler. Çiçeği burnunda CHP'lilere rozetlerini CHP Menemen İlçe Başkanı Serdar Değirmenci taktı. Katılım töreninde Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy da hazır bulundu.

menemen-de-ak-parti-den-istifa-edip-chp-ye-gectiler-218708.jpg

CHP Menemen İlçe Başkanlığında yeni üye katılım törenine İlçe Başkanı Serdar Değirmenci, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. AK Parti Menemen İlçe eski Gençlik Kolları Başkanı Haldun Çakmak ve yönetim kurulu üyeleri, partilerinden istifa etmelerine neden olan etken olarak AK Parti Menemen’deki anti demokratik uygulamaları öne sürdü. 

serdarlar2.jpg

CHP Menemen İlçe Başkanı Serdar Değirmenci, katılım hakkında "Bugün ilçemize CHP’ye yeni katılımları duyurmak ve halkımızla paylaşmak için buluştuk. CHP cumhuriyetimizle yaşıttır. Siperlerden doğmuştur. Atatürk tarafından örgütlenmiştir. Kökleri en derine uzanan dünyaya örnek bir siyasi partidir. CHP cumhuriyet kurulduğundan beri dimdik ayaktadır. Otel odalalarında, CIA lobilerinde kurulmuş bir parti değildir. Devleti Atatürk’le birlikte kuran partidir. Türkiye’nin geçmişinde olduğu gibi geleceğinde de CHP olacaktır. Son yerel seçimler göstermiştir ki, üç büyükşehir ve Adana CHP’ye geçmiş, halk tek adam rejimine hayır demiştir. Bundan sonra hedefimiz başkanlık sistemine hayır demek olacaktır. Önümüzde bunun mücadelesi vardır. Geçmiş dönemde hangi partide olursa olsun, CHP tüzüğünü kabul eden herkese kapımız açıktır. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Menemen’de bize ayrı bir güç katacaklardır. Demokrasi kavgamıza katkı koyacaklardır. Hepsine ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Doğru tercihlerinden dolayı kutluyorum” sözlerine yer verdi.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy da “31 Mart seçimleri sonrası Türkiye artık yeni bir döneme geçmiştir. Bunu doğru okumamız gerekiyor. Bugünden sonra hangi siyasi parti ve gelenekten geliyorsa gelsin, hangi alt kimliğe sahip olursa olsun, CHP’nin herkese kapısı açıktır. Gencecik arkadaşlarım aralarında AK Parti eski İlçe Başkanı, ilçe başkan yardımcıları var. Bu ortak paydayı güçlendirerek artırmalıyız. Bu cesur karar için hepsini tebrik ediyorum. Vicdanı olan herkesi CHP’ye bekliyoruz. CHP bir vicdan hareketidir. Tüm siyasal iklimlerden CHP’ye geçişler başladı. İstanbul’da da oluyor. Bundan sonra yan yanayız. Bu ocak herkese açık. Kendi inancıyla, alt kimliğiyle, herkes kendini bulabilir. Hoş geldiniz diyorum. Yolumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olsun, tam bağımsız Türkiye’nin yolu olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.