İzmir’in Örnek Kıdemli Vatandaşı Kemal Çolakoğlu oldu

İzmir’in Örnek Kıdemli Vatandaşı Kemal Çolakoğlu oldu

Yaşlılık Konseyi Derneği (TÜRYAK) tarafından düzenlenen TÜRYAK Örnek Kıdemli Vatandaş Ödülleri Töreni İstanbul Maslak Hilton Otel’de yapıldı.

İzmir’in 2019 yılı Örnek Kıdemli Vatandaşı ödülünün sahibi İzmirli İş İnsanı, EBSO Geçmiş Dönem Meclis Başkanı ve Meksika Fahri Konsolosu Kemal Çolakoğlu oldu.Geleneksel olarak TÜRYAK tarafından mesleki hayatlarındaki başarılarından ve toplumun saygısını kazanmış olan kişilere Örnek Kıdem Vatandaşı ödülü veriliyor. Phronesisi Yaşam Ustalığı Kongresi’nde düzenlenen ödül töreninde İzmir’in örnek kıdemli vatandaş ödülünün sahibi Kemal Çolakoğlu oldu. Kamuoyu araştırmasından sonra 344 aday arasından finale kalan Çolakoğlu, altı finalist arasından birinci oldu.

“Ödülü İzmirli dostlarım adına aldım”

Böyle anlamlı ödülü almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Çolakoğlu, bundan sonrada İzmir için durmadan çalışacağını belirtti. Hayatının toplumun ilerlemesi ve gelişmesi için mücadele ederek geçtiğini belirten Kemal Çolakoğlu, “Böyle bir ödüle layık görüldüğüm için gururluyum. Yıllardır iş hayatında hep mücadele içinde oldum. Hem İzmir’in hem de ülkemin daha da ileri gitmesi için çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim. Bazı ödülleri kelimelerle anlatamazsınız bu ödülde onlardan biri çünkü bu ödül yılların birikimidir. Bu ödülü alarak yılların içinde adeta bir yolculuk yaptım. Bu çalışmalarım sırasında tüm İzmirli dost ve mesai arkadaşlarımın bana desteği oldu. Dolayısıyla, bu ödülü onlar adına da alıyorum. Bu ödül, çocuklarıma ve torunlarıma bırakabileceğim güzel bir miras oldu” diye konuştu.

aaa-019.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.