İzmirli AK kadınlardan bir ilk!

İzmirli AK kadınlardan bir ilk!

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, İzmir İl Başkanlığı’nın desteğiyle bir ilki gerçekleştirip, Karabağlar’da kadınlar için iftar programı düzenledi.

 

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, İzmir İl Başkanlığı’nın desteğiyle bir ilki gerçekleştirip, Karabağlar’da kadınlar için iftar programı düzenledi. İftarda kadınlarla biraraya gelen İzmir İl Kadınlar Kolu Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, “Kadınlar olarak bir ilki gerçekleştiren Karabağlar’ın AK Kadınlarını yürekten kutluyorum. Aynı birlikteliği sahalarda da göstereceğiz” dedi.

Yurdun dört bir yanında partiler, sivil toplum örgütleri iftar sofrası kurarak ramazan ayının, en coşkulu, en yardımlaşmalı ve en birlik mesajı verecek şekilde geçmesini sağlamaya devam ediyor. İzmir’de de bu konuda liderliği her gün, her ilçede iftar sofrası kurarak rekoru elinde tutan ise AK Parti oldu. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın desteğiyle İzmir’de her gün binlerce kişi için iftar sofrası hazırlanıyor.

Bu iftar sofralarından birisi ise İzmir’de, Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleşti. AK Parti Karabağlar Kadın Kolları Başkanlığı, ilk defa sadece kadınların katıldığı bir iftar sofrası programı düzenledi. Karabağlar’da oturan yaklaşık bin kadının, çocuklarıyla katıldığı iftarda, masalar ve sandalyeler iftara katılmaya gelenlere yetmedi. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ’ın katıldığı iftar sofrasında, kadınlar hep birlikte iftar duası yaparak, oruçlarını açtılar.

AK Parti İzmir İl Kadınlar Kolu Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, iftar öncesi ve sonrası Karabağlar’da çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştirdiği iftarda, AK Kadınlar olarak bir ilki gerçekleştirip, kadınlar için iftar sofrası düzenlemekten ve bu kadar yoğun katılımın olmasından dolayı duyduğu mutluluğu paylaştı. Başkan Büyükdağ, “ Karabağlar’ın kadınları bir ilki, birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirmeyi başardılar. Ayrı başarıyı yine birlik ve beraberlik içinde sahalarda çalışarak göstereceğine eminim.” Dedi.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce ise, Karabağlar’ın AK Kadınların, Erdoğan’ı başkan yapmak için sahalarda çalıştığını, bu iftar sofrasının Karabağlar’ın AK Kadınlarının birlikte çalışma heyecanını bir göstergesi olduğunu belirtti.

33995699_525032667913741_3162496806454034432_n.jpghth.jpg34593441_1748059298608648_494912148124729344_n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.