İzmirli belediye başkanlarından 9 Eylül kutlaması

İzmirli belediye başkanlarından 9 Eylül kutlaması

İzmir'de belediye başkanları 9 Eylül İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı.

MEDYA EGE - 9 Eylül İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yılı tüm yurtta kutlanıyor.

İzmir'in belediye başkanları da, bağımsızlık zaferi için sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları yayınladı.

İşte o mesajlar:

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER

"101 yıl önce bugün şanlı ordumuzun İzmir’e girişi, şehrimize kurtuluşu, Anadolu'ya büyük zaferimizi müjdeledi. Başta büyük Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızın ruhları şad olsun...

101 yıl sonra aynı gururla…!"

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI CEMİL TUGAY

"Yaralıydı, yorgundu, fakirdi millet, en azılı düvellerle dövüşüyordu fakat, dövüşüyordu, köle olmamak için iki kat, iki kat soyulmamak için" 9 Eylül asla kaybolmayacak bir tarih, emperyalizmin ve düşmanın Anadolu'dan atıldıkları gündür... İzmir'imizin kurtuluşu kutlu olsun..."

KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU

"Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün deyimiyle; "Hiçbir kirli ayağın üzerine basamayacağı kutsal toprak" İzmir'de, sonsuza dek huzur içinde yaşamamızı sağlayan tüm milli mücadele kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı kutlu olsun."

NARLIDERE BELEDİYE BAŞKANI ALİ ENGİN

"Kuruluşun ve kurtuluşun şehri İzmir'imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı kutlu olsun! 9 Eylül 1922 günü bağımsızlığımızı ve Cumhuriyetimizi müjdeleyen Başkomutan Gazi M.Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz."

BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANI FATMA ÇALKAYA

"Kurtuluşun Kutlu Olsun Güzel İzmir"

KONAK BELEDİYE BAŞKANI ABDÜL BATUR

"Özgürlüğümüzü tüm dünyaya haykırdığımız ve küllerimizden yeniden doğmaya başladığımız şanlı gün bugün. Sadece İzmir'in değil, Anadolu'nun kurtuluş günü olan 9 Eylül’ün 101. Yılını kutluyorum. Bizlere bu zaferi kazandıran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum."

BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA İDUĞ

"101 yıllık onurla 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşunu kutluyor, güzel şehrimizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için mücadele veren başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum."

DİKİLİ BELEEDİYE BAŞKANI ADİL KIRGÖZ

"İzmir'imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünde başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum."

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL YETİŞKİN

"İzmirimizin kurtuluşunun 101. yıl dönümünde, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını saygıyla anıyorum. Doğum günün kutlu olsun İzmir!"

BUCA BELEDİYE BAŞKANI ERHAN KILIÇ

"Bütün cihan işitsin ki efendiler, artık İzmir hiçbir kirli ayağın üzerine basamayacağı kutsal bir topraktır! “ Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük bir kahramanlık destanı yazarak düşman işgalinden kurtardığı İzmir’imizin 101. kurtuluş yıl dönümü kutlu olsun."

GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKANI HALİL ARDA

"Bağımsızlığımızın nişanı, özgürlüğümüzün simgesi İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı kutlu olsun."

ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UTKU GÜMRÜKÇÜ

"Milli Mücadelenin simgesi güzel İzmirimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü kutluyor, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyorum."

BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI SERDAR SANDAL

"9 Eylül sadece İzmir'in doğum günü değil, bir ulusun yeniden şahlanış günüdür. Kurtuluş Savaşının son notasıdır. Dağlarımızda açan çiçekler hiç solmasın...İzmirimizin Kurtuluş Günü kutlu, mutlu, gurur dolu olsun."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.