İzmirli miniklerden şehitlerimize vefa

İzmirli miniklerden şehitlerimize vefa

İzmir Gaziemir’de anaokulu 6 yaş öğrencileri İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okudu. Törene katılan veliler, öğretmenler ve vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu.

Özel Şeyma Kılınç Anaokulu Müdürü Şeyma Kılınç, “5 yıl boyunca 12 Mart’ta, 18 Mart’ta çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizi aşılamak adına İstiklal Marşı’mızın 10 kıtasını öğrettik. Her yıl bir farklı makamda okuduk. İzmir valimize, kaymakamlarımıza, milli eğitim müdürlerimize okuduk. Geçtiğimiz yıl meclis başkanımız okuduk. TBMM Başkanı’mız Mustafa Şentop ve milletvekillerimize İstiklal Marşı’mızı okuduk. Bu seneki programımız yine Ankara’da olacaktı. Ancak pandemi nedeniyle Gaziemir’de gerçekleştirdik. Güzel bir katılım oldu. Bütün Gaziemir bizi dinledi. Anneler babalar ağladı. Küçücük çocukların ağzından İstiklal Marşı’mızın 10 kıtasını duymak herkesi duygulandırıyor. Bize destekleri için velilerimize ve gayretleri için çocuklarımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” şeklinde konuştu.

minikler2.jpg

Her yıl mezun olacak 6 yaş öğrencilerimizle çalışıyoruz. Eylül ayında başlıyoruz. Mart’ın 12’sine kadar hazır oluyoruz. 5 yaş grubunda İstiklal Marşı’mızın 4 kıtasını öğretiyoruz. 6 yaş grubunda ise 10 kıtayı tamamlıyoruz” sözleriyle ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.