İzmirli sanatçılar Elazığ'a yardım için sahne alacaklar!

İzmirli sanatçılar Elazığ'a yardım için sahne alacaklar!

İzmir'den Elazığ'a yardım eli uzanıyor...

Dilek Çelikten- Elazığ'ın Sivrice ilçesinde gerçekleşen 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra yaralar sarılmaya çalışıyor. Yaşanan üzücü olaydan sonra tüm Türkiye tek yürek oldu. Depremde ölenler ve yaralananlar yürekleri yakarken ülkenin dört bir yanından yardım seferberliği başladı. Bu yardımlardan biri de İzmir'den. İzmirli sanatçılar Elazığ'da yaşanan ve 41 canı alan deprem sonrası yaraları sarmak için sahneye çıkacak. 

whatsapp-image-2020-01-28-at-16.48.58-(1).jpeg

'İzmir'de tek yürek' sloganıyla sahneye çıkacak olan 25 İzmirli sanatçı Elazığ için şarkılarını söyleyecek. Radyo Pause ve YS Menajerlik işbirliği ile Berdusss'un ev sahipliğinde 29 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan etkinlikte Şahin Çidam, Soner Aydın, Cem Doğangil, Süha Erduran, Şahin Açıkgöz, Yılmaz Taner, Aylin Yeşilova, Beste Üzeren, Nezih Üçler, İrem Kalelioğlu, Ömer  Köroğlu, Emre Kartal, Funda Öncü, Baran Ateş, Beyza Bakırcı, Mikrop Hikmet, Kübracan, Barış Kömürcüoğlu, Burcu Gümrükçü, Burcu Dedebalı, Yasemin Acar, İrfan Özata, Aylin Yeşilova, Aydan Kahraman sahne alacak. 

eaee38be-24d7-4878-b103-57bd47e92ecc.jpg

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan YS Menajerlik'in sahibi Yiğit Sarıoğlu, "Öncelikle bir benzerinin tekrarlanmamasını diliyoruz. Ama hayat bir şekilde devam ediyor demiyoruz. Acımızı paylaşıyor ve hayat yardım edebilmek için devam ediyor. Hayatımda senin için de yer açıyor hayattaki mücadelemde artık sen de varsın diyoruz. Tüm temennimiz şudur ki hayatı dondurup vakit harcamadan yaraların zamanında sarılmasını sağlamak ülkemizde yaşanan yaşanabilecek olan bu acılı günlerde her zaman bu fikir çatısı altında buluşmayı unutmamak" dedi.

Şehitler Cad. 1521 Sokak No: 131 Alsancak- İzmir
Tel No: 0232 421 20 33/ 0532 610 36 31/ 0552 315 35 35

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.