İzni Kalkan Memura Bir Müjde Daha

İzni Kalkan Memura Bir Müjde Daha

15 Temmuz darbe girişiminin ardından izinleri askıya alınan memurların izin yasağının kalkmasının ardından bir müjde daha.

Darbe girişiminin ardından askıya alınan izinlere yeniden onay çıkmasının ardından bir müjde de tur operatörlerinden memura geldi. Erken rezervasyon ile indirimli tatil satın alan memurların tatilleri yanmıştı. Turizmciler 300 bin kişinin tatil paketi satın alabileceğini düşündüklerini açıklayarak erken rezervasyon fırsatları olmasa da ek indirim düzenleneceğini duyurdu.

TÜROFED'den açıklama

Kamuda izinlerin askıya alınmasıyla beraber yüzde 10 civarında iptal olduğunu açıklayan TÜROFED Başkanı Osman Ayık, "Münferit satın almalarla birlikte yaklaşık 300 bin kişi tatilini iptal etti. Bu kişilerin ağustos ve eylül döneminde tekrar satın alma yapacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu

Kamu personeline indirim fırsatı
 
Erken rezervasyonla tatil satın alanlara aynı fiyatların uygulanamayacağını belirten Ayık, şunları anlattı: "Biz izin iptaliyle birlikte hiçbir kesinti yapmadan iadeleri gerçekleştirdik. Bu dönemde tatil alan diğer kişilere adaletsiz bir durumun oluşmaması için mevcut fiyatlar üzerinden bir satış gerçekleştirilecek. Ancak fiyatlarda ciddi artış olmadığı için büyük bir mağduriyet oluşmayacak."
 
Yasağın kalkmasıyla birlikte yoğun bir talep akışı başladığını belirten Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, "Fiyatları aşağıya çekemeyeceğiz ancak kamu personeline ek indirim kampanyası için otellerle görüşmelere başladık" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.