İzol: "Erdoğan'a sahip çıkmak, Türkiye'ye sahip çıkmaktır"

İzol: "Erdoğan'a sahip çıkmak, Türkiye'ye sahip çıkmaktır"

Güneydoğunun genç kanaat önderlerinden ve İzol aşiretin genç sözcüsü Ramazan İzol, önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti’ne, Avrupa Birliği’nin, Amerika’nın , NATO’nun, Birleşmiş Milletler’in yapmış olduğu hareketleri değerlendiren Güneydoğunun genç kanaat önderlerinden ve İzol aşiretin genç sözcüsü Ramazan İzol, “Bunlar tamamen ülkeyi kuşatıcı, baskı uygulayıcı ve savaş başlatmaya hazırlayıcı, hareketler ve faaliyetlerdir. Bu işlerin altında bir çok plan ve program yatıyor. Bu işlerin altında yatan birinci plan ve program Büyük Ortadoğu Projesinde Türkiye’nin mevcutta bulunduğu konumu ve stratejik durumudur. Bu konuyu tamamen elimize aldığımız zaman Türkiye’nin İslam ülkelerinde, Büyük Ortadoğu Projesi’nin içinde yer alan ülkelerde söz sahibi olması ve İslam ülkelerinde Türkiye’nin sevilmesidir. Daha doğrusu yaklaşık 12 sene boyunca  Ak Parti’nin iktidarlığı süresince cumhurbaşkanımızı vermiş olduğu mücadele ile ve cumhurbaşkanlığımızı destekleyen muhalefet MHP Devlet Bahçeli ile beraber son bu çıkışların İslam ülkelerinde lideri haline gelmiş durumda” dedi.

CIA’İN MESAJI

Türkiye’nin Amerika ve Birleşmiş Milletler NATO’nun gözünde kara askeri olarak çok kuvvetli olduğunu aktaran İzol,  “Eğer sağlam bir silahla donatılırsa Sovyetler Birliği’ni yani Rusya’yı bitirebilirdi. Türkiye’yi bu eğilim ve niyet üzerine her zaman destekleyip beslemeye çalışıyorlardı. Fakat Türkiye’nin Rusya ile ittifakı, daha doğrusu sayın cumhurbaşkanımızın Amerika’nın, NATO’nun hilelerini hurdalarını görmeye başlayınca Rusya ile ittifakı ve anlaşmaları ile en son da S-400 füzeleri ile başlayan bir ticaret NATO’yu artık Türkiye’nin Sovyetler Birliği ile çatışacak bir şey kalmadığı için bu hamlesi yani mevcutta 40 tane Türk askerimizin bulunduğu ortamda şu anki liderimiz başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ülkemizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterini koyup düşman cephesine, Türkiye’yi böyle bir vaziyetin içine soktular. Aslında burada bir mesaj daha algılanıyor. Bu işin içinde olmazsa olmaz CIA var. Eğer istihbarat birimimiz bunu iyi araştırırsa bu konunun içinde CIA olduğunu %100 göreceklerdir. Çünkü CIA’in ülkemiz içinde iç çatışma çıkarmak için yapmış olduğu büyük çalışma ve ülkemizin içine sokmuş olduğu çok yüklü miktarda dolar vardır. Bunların amacı devlet büyükleri tarafından malumdur. Ülkede iç çatışma çıkarıp ülkeyi iç savaşa sevk etmeye çalışıyorlar. Ama biz bu oyuna gelmedik, gelmeyeceğiz. Burada NATO eğitim çalışmasında yapılan o hamle FETÖ’nün, Amerika’yı yöneten CIA’in bir mesajı olabilir. Biz sizin ülkenizde bir darbe deneyimi yaptık, biz istersek diğer bütün ülkelerin askerleriyle beraber size saldırabiliriz, sizi bitirebiliriz anlamındadır. Ülkenin kurucu lideri ve ülkenin son liderinin fotoğrafı demek baştan sona sizi yok edebiliriz anlamını ifade ediyor” şeklinde konuştu. 

“MESELE ÜLKEMİZİN MESELESİDİR”

Cumhurbaşkanının gereken cevabı verdiğini belirten Ramazan İzol, “Türkiye eski Türkiye değil. Sayın cumhurbaşkanımız yine cevabını vermiştir ve Allah’ın izniyle daha da ileriye giderek Türkiye Cumhuriyeti olarak gerekeni yapacağımızdan eminiz. Fakat şu anda ülkemizin mevcutta bulunduğu bu yapı ve konum itibariyle halkımızı birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Şuanda CIA’yi, FETÖ’sü, PY’si, PKK’sı, DEAŞ’I ve diğer dış güçler, CIA’in ülkemiz içinde oynamış olduğu oyunlar, Alman istihbaratının iç çatışmaya sevk edecek şekilde çalışmaları… Ülke şuanda yedi düvelle savaşıyor. Bu sebeple bütün muhalefet ve ana muhalefeti  sayın cumhurbaşkanımızın arkasında durmaya davet ediyorum. Çünkü bu mesele sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın meselesi değil, bu mesele Türkiye Cumhuriyeti’nin meselesi olmuştur. Bu nedenle Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak Türkiye’ye sahip çıkmak anlamına geliyor. O nedenle ana muhalefet partisinin de yalan yanlış işleri bırakıp ülke menfaati için şu anda hazırda bulunan başkomutana ve halkın iradesiyle seçmiş olduğu cumhurbaşkanına saygı gösterip sahip çıkması gerekiyor. Biz bir ve beraber olursak her şeyin üstesinden geliriz” dedi.

CIA’in gençleri kullanmak için bir çok plan ve program içerisine girdiğini dile getiren İzol, “Gençlerin bir şekilde vatana, millete, bayrağa, devlete ve İslam’a kazandırılması için çalışmalarla fayda sağlanması talebinde bulunuyoruz. Trump’ın Suudi Arabistan’a gittiğinde orada Mısır’ın hain, darbeci başkanı Sisi’nin gelmesi ile beraber büyük bir plan uygulandı ve o plan şu anda faaliyete geçirilmeye başlandı. Suudi Arabistan’ı yönetip oradan tamamen Müslüman ülkelerine fitne e fesadı yaymaya çalışacaklar. İleriki süreçlerde muhakkak Amerika, Suudi Arabistan’da bir terör grubu çıkartıp, Birleşmiş Milletler adı altında, Amerika kendi askerlerini barış gücü olarak bölgeye gönderecek. Şuan mesele Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın meselesi değil, mesele ülkemizin meselesidir. Bu ülkeyi seven ve gönül veren herkesi cumhurbaşkanımızı desteklemeye ve sahip çıkmaya çağırıyoruz. Oyunlara gelmeyelim, birlik ve beraberliğimizi her daim koruyalım” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.