İzol, Hanau Katliamını Kınadı!

İzol, Hanau Katliamını Kınadı!

Güneydoğu’nun önemli kanaat önderlerinden olan Ramazan İzol, Almanya Hanau’da meydana gelen katliamı kınadı.

Olayı Diyarbakır’da bulunduğu sırada öğrenen Güneydoğu’nun önemli kanaat önderlerinden Ramazan İzol, Hanau 'da yaşanan saldırıdan dolayı tüm İslam alemine baş sağlığı dileyerek tüm İslam alemini birlik ve beraberliğe davet etti. İzol, ’Öncelikle bu alçakça haince saldırıyı kınıyorum.Tüm İslam aleminin başı sağ olsun. Bu saldırının arkasında haçlıların izlerini görmek olağan. Haçlıların izleri bu saldırıda çok daha net ortaya çıkıyor"

"ALMANYAYA DUR DENMELİ"

Almanya denilince aklımıza Avrupa’nın en büyük gücü olarak gerek Avrupa Birliği üyesi ülkelerin gerekse AB’nin komşularının siyasetine yön vermeye çalışan bir ülke geliyor.

Macaristan, Polonya, İtalya, İspanya ve Yunanistan gibi ülkelerde Almanya’yı sorsanız, herkes bu devletin ne kadar müdahaleci olduğunu anlatacak ve kendi iç siyasetlerine aşırı karışmasından şikâyet edecektir.

Almanya’nın gücünün AB sınırlarının ötesine kadar uzandığını, Berlin’in Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinin önemli bir kısmı üzerinde nüfuz kurmaya çalışan bir güç merkezi olduğunu da herkes bilir.

Bildiğiniz üzere bu ülkedeki iki camiye saldırı gerçekleştirilmişti. Bremen kentindeki Rahman Camii’ne yönelik saldırıda çok sayıda Kur’ân-ı kerim tahrip edilirken, taşlı saldırıya uğrayan Kassel kentindeki Mevlâna Camii’nin pencereleri kırılmıştı.

Almanya’da iktidardaki merkez partilerin, İslamofobi ve yabancı düşmanlığı ile mücadele etmek yerine bu tür söylemlerle oy devşiren partilerle benzer söylemlerle yarışa girmeleri ve güvenlik bürokrasisi içerisindeki ırkçı yapıları görmezden gelmeleri bu ülkedeki yabancı düşmanlarının sayısını o kadar artırdı ki, artık Almanya’nın ırkçılığın pençesinden kurtulması çok zorlaştı.

Artık Almanya'ya dur dememin vakti gelmiştir.

"Es reicht! ARTIK YETER"

Sözlerine şu şekilde devam eden İzol "Bugüne kadar onlarca kurban verdiğimiz Almanya’daki ırkçı saldırılar bitmek bilmiyor. Bu kez neo-Nazi terörist Tobias Rathjen, Hanau’da 4’ü Türk 9 kişiyi katletti. Almanya'daki Türk toplumu endişeli. “Artık yeter” (Es reicht!) diyorlar. Çünkü Hanau katliamı Almanya’da Türklere yönelik ilk saldırı değil."

Bu korkunç saldırı, Avrupa'yı adım adım ele geçiren ırkçılığın ve faşizmin yeni bir vahşetidir. "Irkçılık ve İslam düşmanlığı yapanlarla topyekün mücadele olmadan geleceğin korunması mümkün değildir" dedi.

"ÖNGÖRÜSÜ GERÇEK OLDU"

İzol yaklaşık olarak bir sene önce Yeni Zelanda'da olan hain cami saldırısından sonra yaptığı açıklamada bu tür ırkçı saldırıların artaracak devam edeceğini öngörmüştü.

işte bir sene önce Ramazan İzol'un yazmış olduğu o öngörü'den bir bölüm"

’’İslam alemi uyanık olmalıdır

’Tüm İslam alemine şunu söylemek istiyorum yakında Armageddon tarafından kurulacak radikal Hristiyan gurubu radikal Hristiyan silaha yatkın gençlerden oluşacaktır. Bununla birlikte yeniden dinlerin saldırısını başlatmaya çalışacaklar. Bu konuda tüm İslam alemini uyanık olması gerekiyor. Buradan bir kere daha tüm İslam alemine birlik ve beraberlik çağrısı yapıyorum insana ve İslam’a hizmet etme konusunda çağrı yapıyorum. Bu saldırı Armageddon tarafından kurulacak olan genç radikal Hristiyan grubunun bir başlangıcıdır."

"İDLİP ŞEHİTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI MESAJI"

İzol "Malesef geç saatlerde İdlib'te hava saldırısı sonucunda 2 askerimizin şehit olduğunu, 5 askerimizin yaralandığını üzüntüyle öğrendim. Şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun"diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.