İZOL'den Türk bayrağını yırtan faşist Yunan vekile "BİRAZ TARİH ÖĞREN"

İZOL'den Türk bayrağını yırtan faşist Yunan vekile "BİRAZ TARİH ÖĞREN"

Devletin Derin Aklı kitabının yazarı ve bölgenin Kanaat önderlerinden olan Ramazan İzol Türk bayrağını yırtan Yunan milletvekiline tepki gösterdi.

İzol Yunan milletvekili Ioannis Lagos'un (48) AP Genel Kurulu'ndaki skandal eylemiyle ilgili olarak "Bu utanç verici olay  hiçbir gerekçe ile hiç bir mazeret ile haklı gösterilemez" dedi

"TARİH ÖĞRENSİN"

Ramazan İzol bölgede yaptığı açıklamada "Bayrak milletler için çok özel ve önemli bir anlam taşımaktadır çünkü bayrak milletin bağımsızlık sembolüdür. Her milletin bayrağı kendisini temsil eder ve bayraklara saygı milletlere saygı ile aynı anlama gelmektedir.Yunanlı küstah vekil bayrağı yırtarak hem bizim kutsalımıza dokunmuş hemde aziz miletimize saygısızlık etmiştir.Sayın Cumhurbaşkanımız gitmiş olduğu konferansların tümünde fotoğraf çekimlerinde konum belirlemek için yere konulan bayrağımızı alıp katlayarak cebine koymuştur.

“DENİZE DÖKÜLDÜLER”

Bu Faşist vekil hiç tarih dersi almamış demek ki eğer en azından kendi tarihini biraz okumuş olsa idi "Kutsal bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü çok iyi öğrenmiş olacaktı. Bu yapıda ve kafada olanlar hadlerini iyi bilsinler" kendilerine gereken cevaplar büyüklerimiz tarafından misliyle verilecektir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.