Jan Olde Riekerink Rizespor Galibiyeti Hakkında Konuştu

Jan Olde Riekerink Rizespor Galibiyeti Hakkında Konuştu

Çaykur Rizespor karşılaşmasını yorumlayan Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink; son karşılaşmalardaki düşmanı yendiklerini söyledi.

Ligde zor zamanlar geçiren sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Çaykur Rizespor galibiyeti hakkında konuştu. Rizespor karşılaşmasının mental hazırlığının özel olarak yapıldığını söyleyen Hollandalı, son karşılaşmalardaki düşmanı yendiklerini düşündüğünü ifade etti. Riekerink diğer karşılaşmalara göre daha iyi olduklarını söyledi.

Galatasaray Spor Kulübü Futbol Teknik Direktörü, Rizespor galibiyetinin ardından düzenlenen basın açıklamasında konuştu. Mental olarak özel hazırlandıklarını söyleyen deneyimli teknik adam, en son karşılaşmalardaki düşmanlarını yendiklerini ifade etti. Jan Olde Riekerink ayrıca karşılaşmanın rövanşı olduğunu ancak büyük bir avantaj elde ettiklerini söyleyerek sonuçtan memnun olduğunu dile getirdi.

Futbolcular müsabaka seçiyor iddialarına cevap verdi

Teknik direktör, futbolcuların karşılaşma seçerek sahaya çıktığı yorumlarına dair konuşarak, tribünden bakıldığında böyle bir sonuca varılabileceğini ancak kendisinin böyle bir düşünceye sahip olmadığını söyledi.

Emre Çolak akıllı koştuğu zaman etkili oluyor

Takımda geliştirilmesi gereken çok şey olduğunu vurgulayan deneyimli teknik direktör, Emre Çolak örneğini verdi. Çolak'ın karşılaşmalarda en çok koşan oyuncu olduğunu söyleyen Riekerink, futbolcunun akıllı koştuğu zaman etkili olduğunu söyleyerek, Rizespor karşılaşmasında bu şekilde oynadığını söyledi. Jan Olde Riekerink ayrıca Rizespor karşılaşmasını kazanan takımın önceki maçlara göre daha iyi organize olmuş bir takım olduğunu ifade etti.

Hakan'a verilen kırmızı kartı yorumladı

Hollandalı deneyimli teknik direktör, Bilal Kısa, Sneijder ve Podolski'ye dair bir gazetecinin soru sorması üzerine, Bilal ve Sneijder hakkında sağlık ekibinin incelemeler ardından vereceği raporu beklediklerini belirterek, Sneijder'ın aynı noktada ağrı hissetmesi üzerine buz kompresi yapıldığını ifade etti.

Riekerink, Yasin'in cezalı olduğunu hatırlattı. Rizespor karşılaşmasında kırmızı kart gören Hakan'a gösterilen kartın verilmemesi gerektiğini düşündüğünü söyleyerek, Podolski'nin aldığı darbe sonucunda burnunda hafif açılma olduğunu aktardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.