Jeopark Kula Belediyespor, Rakip Tanımıyor

Jeopark Kula Belediyespor, Rakip Tanımıyor

Bu sezon Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu’nda Manisa’yı temsil eden tek erkek voleybol takımı Jeopark Kula Belediyespor, ligin ilk iki haftasında güçlü rakiplerine karşı üst üste elde ettiği başarılara bir yenisini ekledi.

Voleybol Erkekler 1. Ligi’nin flaş takımı Jeopark Kula Belediyespor, ligin ilk üç maçında karşılaştığı zorlu rakipleri yenmesini bilerek ligde iddialı olduğunu gösterdi. Lige iyi bir başlangıç yapan Kula’nın efeleri, ilk üç maçta Isparta temsilcisi Eğirdir Elma’yı 3-0 ve İstanbul Temsilcileri Es Spor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-2’lik skorlarla yenerek ligde puanını 7’ye çıkardı. Bu sezon yaptığı güçlü transferler ve geçirdiği sıkı hazırlık kampının ardından sezona hızlı başlayan Jeopark Kula Belediyespor, Ligin ilk haftasında kendi evinde Isparta temsilcisi Eğirdir Elma’yı ağırladı. Maçta oyun hakimiyetini kendi elinde tutan taraf olan Jeopark Kula Belediyespor, setleri 25-20, 25- 23, 25-20 maçı da 3-0 kazanarak lige hızlı başladı.

Ligin ilk haftasında evinde kazanarak İstanbul deplasmanına moralli giden Jeopark Kula Belediyespor, ikinci hafta karşılaşmalarında ise İstanbul ekibi Es Spor’a konuk oldu. İstanbul Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan müsabakada 25-20 biten ilk seti ev sahibi Es Spor alırken ikinci sette daha kontrollü oynayan Jeopark Kula Belediyespor, 23-25’lik skorla durumu 1-1 yaparak karşılaşmadaki dengeyi sağladı. Ev sahibi ekibin lehine 26-24 biten üçüncü setin ardından İstanbul ekibinin yaptığı hataları iyi değerlendiren filenin efeleri 22-25 biten dördüncü sette durumu 2-2 yaptı. Maçın son setinde ise attığı etkili servislerle oyuna hakim olan Jeopark Kula Belediyespor, seti 15-17, maçı da 3-2 kazandı.

3’te 3 Filede Yükselen Güç
Ligde şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden Jeopark Kula Belediyespor, ligin üçüncü haftasında grubun güçlü ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u ağırladı. Kula Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta rakibini mağlup etmesini bilen Jeopark Kula Belediyespor, ligde oynadığı üç maçı da kazanarak adından söz ettirdi.

Temposu yüksek olan karşılaşmada tecrübeli teknik heyet, güçlü ve geniş kadro avantajıyla rakibinin üstünlük kurmasına izin vermeyen Jeopark Kula Belediyespor, coşkulu taraftar desteğini de arkasına alarak İstanbul ekibine ter döktürdü. Karşılaşmada ilk seti 18-25’lik skorla maça iyi başlayan konuk takım kazandı. İkinci sette 25-23 ile durum eşitleyen Jeopark Kula Belediyespor, üçüncü seti ise rakibine 19-25 kaybetti. Karşılaşmanın son setlerinde 25-16 ve 15-12’lik skorlarla rakibine fırsat vermeyen Jeopark Kula Belediyespor maçı da 3-2 kazandı.

Alınan üst üste galibiyetlerden dolayı mutlu olduklarını belirten Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz “Sporcularımız, yeni sezona motivasyonu yüksek olarak şampiyonluk hedefi ile başladı. Şu ana kadar üç maçımızı da kazandık. Takımızın bu güzel tabloyu sezon sonuna kadar koruyarak bir üst lig olan Efeler ligine çıkacağına inanıyoruz. Jeopark Kula Belediyespor’a verdikleri desteklerden dolayı olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu’na ve taraftarımıza teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.