Jeopark Kula Belediyespor skor peşinde!

Jeopark Kula Belediyespor skor peşinde!

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig Erkekler A Grubu 3. Hafta maçında TFL Altekma’yı ağırlayan Jeopark Kula Belediyespor rakibini 3-0 gibi bir skorla yendi.

Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Kula Kapalı Spor Salonu’nda ligin 3’üncü haftasında İzmir Temsilcisi TFL Altekma’yla karşılaştı. Müsabakayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, İlçe Emniyet Müdür V. Mustafa Yıldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Özel ve bir çok Kulalı voleybol sever müsabakayı tribününden izledi.

jeopark-kulabelediyespor,- tfl’yi-3-0-maglup-etti-(3).jpg

TFL Altekma ile oynadığı 3’üncü hafta müsabakasında Kula’nın Efeleri, ilk seti 25-21, ikinci seti 25- 22, çekişmeli geçen son seti ise 25-21’lik skorlarla geçerek maçı 3-0 galip tamamladı. Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyetle ligteki ikinci galibiyetini alarak maç fazlasıyla lider oldu. Jeopark Kula Belediyespor Baş Antrenörü Fuat Dokgöz, ligin ilk üç haftasında 2 galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, daha yoğun çalışacaklarını söyledi. Jeopark Kula Belediyespor Voleybol takım kaptanı Kaan Çiçek’te maç sonu yaptığı açıklamada galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirterek iç saha maçlarında Kula seyircisinin desteğiyle daha iyi motive olduklarını söyledi.
 

Kulüp Başkanı Yılmaz; “Voleybol Kula’da Bir Tutku Oldu”

Maç sonu teknik heyet ve oyuncuları tebrik eden Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz; “Jeopark Kula Belediyespor adıyla  bu yıl 4. sezonumuzdayız. 4 sezondur galibiyetler, şampiyonluklar, play-off heyecanları yaşadık. Efeler Ligi gibi Türkiye’nin en prestijli liginde çok güzel başarılar elde ettik. Şimdi her zaman olduğu gibi var gücümüzle Kula’yı temsil ediyoruz. Kulalılar, voleybolu seviyor, takımımıza her zaman destek oluyor. Bu galibiyet bizim için önemliydi. Teknik heyetimize, oyuncalarımıza ve taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.