Jeopark Kula Belediyespor’dan Kaymakam Güven’e Ziyaret

Jeopark Kula Belediyespor’dan Kaymakam Güven’e Ziyaret

Voleybol Erkekler 1. Lig A Grubu’nda Kula’yı temsil eden Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı, yeni atanan Kula Kaymakamı Osman Güven’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Genel Sekreteri Faik Şentürk, Volaybol Takımı Antrenörü Mustafa Çayır, teknik heyet ve oyuncular, Kula ilçesine yeni atanan Kula Kaymakamı Osman Güven’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Jeopark Kula Belediyespor heyetini Voleybol 1. Ligi A Grubu’ndaki başarılarından dolayı, kulüp yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları tek tek kutlayan Kaymakam Güven'e, Takım Oyuncusu Murat Can Yedidağ çiçek takdim etti.

Jeopark Kula Belediyespor çalışmaları hakkında Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz’dan bilgi alan Kaymakam Güven, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek voleybolcularla bir süre sohbet etti. Jeopark Kula Belediyespor’a Voleybol Erkekler 1. Liginde başarılar dileyen Kaymakam Güven, takımın güzel bir sezon geçirerek bir üst lige çıkması temennisinde bulundu.

Hedef Efeler Ligi

Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ise “Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubunda iddialı takımları yenerek birinci sıraya yerleştik. Önümüzde ki maçları da alarak Play-Off’a kalmak için teknik heyetimiz ve oyuncularımızla yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.