Jeopark Kula Belediyespor’un Yarı Final Maçları Belli Oldu

Jeopark Kula Belediyespor’un Yarı Final Maçları Belli Oldu

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde grubunu lider tamamlayan Jeopark Kula Belediyespor’un Play-Off yarı final maçlarının yeri ve tarihleri belli oldu.

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin tamamlanmasının ardından Play-Off Yarı Final maçlarının fikstürü belirlendi. Sekiz takımın yer aldığı ve iki gruptan oluşan Play-Off’larda seri başı olan Jeopark Kula Belediyespor, Konya Büyükşehir Belediyespor, Palandöken Belediyespor ve Solhan Spor ile I. Grup’ta yer alıyor. 21,22 ve 23 Mart tarihlerinde Ankara Başkent Spor Salonunda oynanacak yarı final müsabakalarında Kula’nın Efeleri, ilk maçını 21 Mart Salı günü saat 12.00'da Konya Büyükşehir Belediyespor’la oynayacak. 22 Mart Çarşamba günü saat 14.00'da Bingöl temsilcisi Solhan Spor ile ikinci maçını gerçekleştirecek Jeopark Kula Belediyespor son maçını ise 23 Mart Perşembe günü saat 14.00’da Palandöken Belediyespor ile yapacak.

Erkekler Yarı Final I. Grup’ta yer alan Jeopark Kula Belediyespor, 1. ya da 2. olduğu takdirde toplam 4 takımın bulunacağı final müsabakalarında oynamaya hak kazanacak. Kula’nın Efeleri, final müsabakaları sonunda da topladığı puana göre dört takımdan ilk ikiye girerse Deplasmanlı Türkiye Efeler Ligine yükselecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.