Jon Snow Sakallarını Kesti Yer Yerinden Oynadı

Jon Snow Sakallarını Kesti Yer Yerinden Oynadı

Game of Thrones'un en sevilen karakterlerinden, ölümünün ardından aylarca yas tutulan Jon Snow (Kit Harrington) sakallarını keserek sevenlerine büyük bir şok yaşattı.

Game of Thrones'un efsane karakteri Jon Snow'u canlandıran 29 yaşındaki aktör Kit Harrington, kendisiyle özdeşleşen sakalını kesince sosyal medyada tozu dumana kattı.

Jon Snow

Tiyatro oyunundaki karakteri için sakallarını kesen ve göz makyajı yapan aktör, oyunun çıkışında hayranlarıyla selfie çektirdi. Harrington'ın sakalsız halini gören hayranları sosyal medyada komik yorumlar yaptı: 'Sakalını kesmeye nasıl cüret edebilir anlamıyorum', 'Kit Harrington sakalını kesti ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum', 'Sakalsız Jon Snow peynirsiz pizzaya benziyor.'

Jon Snow

Genç aktör, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında Hollywood'daki cinsiyetçi yaklaşımdan şikayet etmiş ve şunları söylemişti: 'Saç ve görüntüden fazlası olduğumu düşünüyorum.

Jon Snow

Sinema ve dizi sektöründe kadınlara olduğu gibi, erkeklere karşı da bir cinsiyetçilik var. Fotoğraf çekimleri sırasında soyunmam istendiğinde dış görünüşüm nedeniyle önemsendiğimi hissediyorum. Ayrıca çifte standart var. Bir kadına 'Bebek diye çağrılmaktan hoşlanıyor musun?' deseler, cevabı 'Hayır' olur. Haklıdır da.

Ben de saçım, kaslarım ve aşk hayatım hakkında soru sorulmasından bıktım. Görünüşüm için işe alındığımı hissetsem, işi bırakırım' demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.