JTI Türkiye'nin çalışanlara yaptığı yatırım yedinci kez ödül getirdi

JTI Türkiye'nin çalışanlara yaptığı yatırım yedinci kez ödül getirdi

JTI Türkiye, çalışanlarına sunduğu olanaklar nedeniyle, Top Employers Institute tarafından yedinci kez “en iyi işveren” ödülüne layık görüldü

“Top Employers Institute” tarafından her yıl gerçekleştirilen uluslararası araştırma, dünya genelinde çalışanlarına mükemmel koşullar sunan, şirketin tüm seviyelerinde çalışanları yetiştirip geliştiren ve yetenekli çalışanları bünyesine katmak adına istihdam uygulamalarını sürekli en iyi hale getirmek için çaba harcayan lider işverenleri belirledi. Değerlendirme kapsamında sıkı bir araştırma sürecinden geçen şirketlerin, sertifikasyon için gerekli standartları yerine getirip getirmediği tespit edildi. 

sanli-guler.jpg

JTI Türkiye yedinci senesinde İnsan Stratejisi, Çalışma Ortamı, Yetenek Kazanımı, Öğrenme, Çalışanların Sağlığı ve İyiliği  ile Çeşitlilik ve Kapsayıcılık ana kriterleri başta olmak üzere 20 konuda yüzde yüze yakın başarı sağladı.  JTI Türkiye İnsan ve Kültür Direktörü Sanlı Güler; “Bağımsız denetleme kuruluşu Top Employers Institute tarafından 20 kriterde yüzde yüze yakın başarıya ulaşmış olmak, uyguladığımız insan kaynakları politikalarının ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Çalışanlarımıza en iyi imkânları sunmak konusunda her geçen gün daha fazla heyecanlanıyor ve yeni programlar hayata geçiriyoruz. Her bir çalışanımızın açıkça fikrini ve önerilerini paylaşması, şirketimizi daha da ileri götürecek uygulamalarda söz sahibi olması, kendimizi değişen koşullara hızlı bir şekilde adapte ederek çalışanlarımızın gelişimine odaklanmamız “en iyi işverenler” arasında yer almamızı sağlamasının yanı sıra daha iyisini yapmak üzere itici güç oluşturuyor” dedi. 

Bir rekor da Global JTI’dan 

JTI global olarak da, 65 ofis ve 64 ülkede yürütülen araştırma sonrasında sadece 16 şirketin lâyık görüldüğü Global En İyi İşveren Sertifikası’nı aldı. 30 ülkede ilk üçe girmeyi başaran JTI, Avrupa’nın da “En İyi İşveren’i seçildi. JTI’ın üst üste yedi yıldır aldığı bu sertifika bu yıl, JTI’ın sağladığı mükemmel çalışma koşullarının yanı sıra uygulamaya başladığı ve çalışanlarına yasal limitlerin üzerinde izin hakkı sağlayan global Aile İzin Politikası gibi çalışmalarla çalışanların sağlığı, çeşitlilik ve kapsayıcılık alanlarında kaydettiği ilerlemeyi bir kez daha takdir etmiş oldu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.