Junior Davis Cup Finalleri Yeniden Türkiye'de

Junior Davis Cup Finalleri Yeniden Türkiye'de

Uluslararası Tenis Federasyonu, 2022 Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup by BNP Paribas Finallerinin 1-6 Kasım tarihleri ​​arasında Antalya'da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Junior Davis Cup ve Billie Jean King Cup, dünyanın en iyi 16 yaş altı oyuncularına bir takımın parçası olarak oynama ve uluslarını temsil etme deneyimi sağlıyor. Denis Shapovalov ve Felix Auger-Aliassime (Kanada 2015), Iga Swiatek (Polonya 2016), Carlos Alcaraz (İspanya 2018) ve Coco Gauff (ABD 2018), son yıllarda takımları ile birlikte şampiyonluk kazanan mevcut yıldızlardan sadece birkaçı.

jr-davis-cup-jr-billie-jean-king-cup-finalleri.jpg

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) Başkanı David Haggerty, “Türkiye Tenis Federasyonu, 2021 Finalleri için en iyi genç milli takımlarımıza muhteşem bir ev sahipliği yaptı ve 2022'de tekrar ev sahipliği yapacak olmalarından çok memnunuz. Bu etkinlik en parlak gençlerden bazıları için özel bir etkinlik. Gençlere uluslarını temsil etme ve bir takımın parçası olarak oynama deneyimine sahip olma yeteneğini kazandırıyor”

club-megasaray.jpg

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, "2021'de Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup Finalleri'ni ülkemizde harika bir atmosferde gerçekleştirdik. Türkiye’de güçlü bir tenis kültürü ve tenis ekosistemi yaratma açısından oldukça önemsediğimiz bu etkinliğe bir kez daha ev sahipliği yapıyor olmak bizler için son derece kıymetli. ITF'in küresel tenisi geliştirme çalışmalarının bir ortağı olmaktan ve tenisin gelecekteki yıldızlarını yeniden Türkiye’de ağırlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu önemli organizasyona bir kez daha en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.