Kadınlar Günü’nde Eşine Mağaza Hediye Etti

Kadınlar Günü’nde Eşine Mağaza Hediye Etti

İzmir Menderes’te hizmete giren Astem Avm açılışında genç girişimci Emre Doğan ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle büyük bir sürpriz yaparak mağazayı eşine hediye etti.

Menderes Mithatpaşa Mahallesi’nde açılan avm’de bir evin ihtiyacı olan tüm ürünler yer alıyor. Mağazada kozmetik, tekstil, giyim, züccaciye, oyuncak gibi yüzlerce farklı ürün çok uygun fiyatla satılıyor. Açılışa Menderes Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akın ve eşi Ayşe Akın, sanatçı Mikrop Hikmet, Sarı Zeybek Kültür Sanat Derneği Başkanı Ayla Taşdelen ve çok sayıda firma temsilcisi katıldı. Açılışa katılanlara karanfil hediye edildi.

Menderes Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akın, “Bugün Menderes’te Mithatpaşa Mahallesi’nde bir arkadaşımızın açılışına katıldık. 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle Emre kardeşimiz bu mekanı eşine armağan etti. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Emekçi kadınlarımızın, çalışan kadınlarımızın, tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kutlu olsun” dedi.

astem-kurdele2.jpg

Bahar Doğan, “Hem halkımıza hem milletimize fiyatlarımızı uygun tutarak fiyatlandırma yaptık. Astem markamızda iddialıyız. Instagramda Astem Avm’den ürünlerimize ulaşabilirler. Kozmetik, temizlik ürünleri, giyim züccaciye ürünlerimiz var. Ev için gerekli tüm ürünler var. Ben kimyagerim. Astem markası olarak 30 farklı çeşit ürünümüz var. Oto parfümleri, araç bakım ürünleri, deterjan grupları, sıvı sabun, kireç çözücü gibi ürünlerimiz var. Çok amaçlı temizleyicimiz çok iddialı ürünler. Eşimin bana bu mağazayı hediye etmesi çok güzel. Çok minnettarım.” şeklinde konuştu.

Genç Girişimci Emre Doğan, “Bana destek olan tüm firmalara çok teşekkür ediyorum. Astem oğlum Asil’den geliyor. Kendi ürünlerimizi kendimiz üretiyoruz. 35 tl’den başlayan fiyatlarla kot pantolonlar satıyoruz. Kendimiz üretiyoruz. Geçen hafta dostlarımız aracılığıyla Fransa ve Hollanda’ya numune ürünlerimizi gönderdik. Tekstilde de büyümeyi hedefliyoruz”dedi.

astemacilis4.jpg

Mikrop lakaplı sanatçı Hikmet Durmuş “Sevgili dostum Emre ve Bahar’ın yeni açmış oldukları Astem Avm’ye davet edildim. Emre yaptığımız tüm sosyal sorumluluk projelerinde yanımda olmuştur. Nerde kimin yardıma ihtiyacı olduğunda yardımları olmuştur. Bugün 8 mart dünya kadınlar günü. Hem anma hem kutlama günü. Astem Avm’de açılışa özel tüm ürünler indirimli tüm Mendereslileri buraya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Sarı Zeybek Kültür Sanat Derneği Başkanı Ayla Taşdelen, “Bugün burada olmaktan çok mutluyuz. Emre sevdiğimiz saydığımız vefalı çalışkan bir genç onun yanında olmak istedik. Tüm kadınların kadınlar gününü kutladık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.