Kaliteli bir uyku için bunlara dikkat!

Kaliteli bir uyku için bunlara dikkat!

Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, yatak seçimi yaparken Ortopedik, Visco ve Lateks yatak arasındaki farkları bilerek bireyin kendi için en uygun yatağı belirlemesi gerektiğini söyledi.

Kaliteli bir uykunun günlük yaşamı pek çok yönden etkilediği, bu pozitif etkinin gün içinde verimlilikten mutluluğa kadar her noktada önemli bir faktör olduğu bilinen bir gerçek… Yaşamın üçte birlik kısmını uyuyarak geçirdiğimizi düşünürsek bu noktada yatak seçimi oldukça önemli bir konu olarak karşımıza çıkıyor. 

Huzurlu ve sağlıklı bir uyku için Ortopedik Yataklar

Bu noktada bireyin huzurlu ve sağlıklı bir uyku için ortopedik yatakları tercih etmesi gerektiğini söyleyen Gökmen,  bu yatakların gün boyunca oturarak ya da ayakta çalışan insanların omurga sistemini destekleyerek vücutlarını rahat ve verimli bir uyku için hazırladıklarını söyledi. 

Stresten uzak bir gün için… 

Viscoelastic malzemeden üretilerek adını buradan alan Visco yatakların ise stresten uzak, rahat ve verimli bir uyku ortamı sağladığını söyleyen Gökmen, “Omurgaya uygulanan basıncı dengeleyerek huzurlu bir uyku sağlamak için geliştirilen Visco yataklar, vücudun yapısına göre şekillenerek hem sağlıklı hem de kaliteli bir uyku için idealdir. Bu farkındalıkla geliştirilen Visco Comfort’un vücudunuzun ağırlığı ve ısısına göre şekillenen hafızalı Visco süngeri Visco yatak teknolojisine en güzel örnektir” dedi. 

Doğanın uykuyla dengesi…

Kauçuk sütünün işlenmesi ile üretilen Latex yatakların ise hava akımı sağlayarak uyku halindeki vücudun ısısını dengelediğini söyleyen Gökmen, bu sayede uyku verimliliğinin maksimum seviyelere ulaştığının altını çizdi. Gökmen, “Lateks yatak tıpkı Visco yatak gibi kaliteli ve sağlıklı bir uyku imkanı sunan bir yatak türüdür. Tamamen doğal malzemeler içeren Lateks yatak, doğadan elde edilen kauçuk öz sütünün dondurularak kalıplar haline getirilmesiyle üretilir. Lateks yatak ile Visco yatağın en belirgin farkı Lateks yatağın Visco yatak gibi vücudu sarmamasıdır. Yatağa yattığınızda gömülme hissi yaşamazsınız, yatağın şekli hızlıca eski haline döner. Bambi Yatak’ın kaliteli ve konforlu bir uykuyu elde etmeniz için ustalıkla hazırlanan doğal Lateks teknolojili yatakları ve Visco yatakları ile sabahları yorgun uyanmaz, en küçük hareketinizde bile hava sirkülasyonu sağlayan ve nefes alan özel kumaşları sayesinde uyku konforunuzu artırabilirsiniz” diye açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.