KAMERA ÖNÜNDE OYUNCU ARKASINDA YAPIMCIYIM

KAMERA ÖNÜNDE OYUNCU ARKASINDA YAPIMCIYIM

Amerika merkezli yapım firması Three Flames Pictures, Türkiye'de çektikleri gerilim tarzındaki “SHAME” isimli sinema filmi ile dünya listelerinde olmayı hedefliyorlar.

 Trevor Doyle, Alexa Khan, Nadira Akhonova ortaklığıyla kurulan Three Flames Pictures, isimli yapım firmasının oyunculuk kariyerli ortakları Alexa Khan, Nadira Akhonova oyunculuklarıyla da ve işlerindeki disiplinleriyle de dünyanın dikkatini çekiyorlar. Oyunculuk yanında model olarak da boy gösteren Alexa Khan, biz ortaklar olarak önce işimizde birbirimize saygılıyız başarımızın ilk adımı bu ifadesinde bulundu.

alexa-khan-1.jpg

Ünlü model ve oyuncu Alexa Khan “ SHAME isimli filmimizde Nadira Akhonova oyuncu olarak görev aldı, ben yapımcıyım diye illaki oynayacağım diye kural yok, biz işlerimizde önce ekibi kurar ve onlara saygımızla güveniriz, ekip kurulduysa kimsenin işine karışmayız. Biz işin sonucuna bakarız herkes sorumluluğunu yerine getirdiyse iş başarılı olur, bende Nadira hanımda kendi işimizde oyuncuysak, yapımcılık kamera önünde unutulur ve diğer arkadaşlarımız gibi işimizi yaparız. Başka yapımcıların işlerinde de yer alıyoruz, biz işimizin gereğini yapmayı hedef edinmiş kişileriz” dedi. Uluslararası boyutlarda film sektörüne hizmet eden ortakların ego savaşından uzak iş odaklı yürüyüşleri de başarıdan başarıya koşturuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.