Kanada Büyükelçisi Christopher Cooter, MÜSİAD İzmir’i ziyaret etti

Kanada Büyükelçisi Christopher Cooter, MÜSİAD İzmir’i ziyaret etti

Kanada’nın Ankara Büyükelçisi Christopher Cooter’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, Büyükelçi Cooter’e Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. 

Kanada Büyükelçisi Christopher Cooter, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Bilal Saygılı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. İzmir'in gerek üretim, gerekse de dış ticaret alanında önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Saygılı, “MÜSİAD olarak yurt içinde 86 noktada olduğu gibi yurt dışında da 94 farklı ülkede toplamda 224 nokta ile hizmet veren Türkiye’nin dünyadaki en yaygın STK’sı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Üyelerimizin Kanada ile daha fazla ortak proje ve çalışmalarını hayata geçirmek üzere iki ülke arasında işbirliklerimizin gelişerek devam edeceğine inanıyorum” dedi.

musiad-izmir---kanada-buyukelcisi-ziyareti-(3).jpeg

İzmir ziyaretinde MÜSİAD İzmir Başkanı ile bir araya gelip işbirliği anlamında görüşmek istediğini söyleyen Kanada Büyükelçisi Christopher Cooter, Türkiye ve Kanada arasındaki ticaretin giderek arttığını ve bu gelişmelerin önünü açacak tüm desteklere açık olduklarını belirtti. 

MÜSİAD’ın çok değerli, köklü ve güvenilir bir kuruluş olduğunu söyleyen Cooter, “Türkiye ve Kanada arasındaki işbirliklerinin ve yatırımların güçlenmesini çok önemsiyoruz. MÜSİAD üyelerinin sektörel açılımlarında Konsolosluk olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi. 

musiad-izmir---kanada-buyukelcisi-ziyareti-(4).jpeg

Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ziyaret sonunda MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, Büyükelçi Cooter’e ziyaret anısına İzmir Saat Kule kabartmalı tabak hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.