KAR-İŞKAD’LI KADINLARDAN SÜREKLİ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

KAR-İŞKAD’LI KADINLARDAN SÜREKLİ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Karşıyaka İş Kadınları Derneği KAR-İŞKAD, AK Parti İzmir İl Başkanı Av. Kerem Ali Sürekli’ yi  ziyaret ederek plaket sundu.

KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri ve dernek yönetim kurulu üyeleri, derneğin faaliyet alanlarında tamamlanmış olan çalışmalar ile gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verildi 

Sosyal Sorumluluk projelerinin toplumsal yaşamdaki birlik ve beraberliğe önemli katkıları olduğunu dile getiren Başkan Sürekli “Anne şefkati ve hassasiyeti ile önemli sosyal projelere imza atan KAR-İŞKAD’ a teşekkür etti. Toplumsal gelişime katkı sunacak projelerinizde KAR-İŞKAD’a destek vermeye hazırız. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” dedi.

KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri ise “2016 yılından itibaren Karşıyakalı iş kadınları olarak, her yıl Yönetim Kurulu ve üyelerimizle belirlediğimiz konularda proje çalışması yapıyoruz. Toplumsal gelişime katkı sağlayabilmek için çaba gösteriyoruz. Dernek faaliyetlerimize gösterdiği ilgi ve duyarlılığı için Ak Parti İl Başkanı Av. Kerem Ali Sürekli Beyefendi’ye teşekkür ediyorum. Kendilerine bizim projelerimize verdiği destek için bir teşekkür plaketi sunduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.