Karabağ’dan Erzurum’da “Hayır” çalışması

Karabağ’dan Erzurum’da “Hayır” çalışması

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, referandum çalışmaları kapsamında CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’le birlikte Erzurum’a gitti.

 

3 gün boyunca Erzurum merkezde ve farklı ilçelerde esnafı ziyaret eden, vatandaşlarla bir araya gelen Karabağ, “hayır”ın gerekçelerini tek tek anlattı. Karabağ, “Dadaşlar cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkacaktır” dedi.Başkan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, belediye meclis üyeleri, Bayraklı’da faaliyet gösteren Palandöken, Hınıs, Dadaş Kentliler, Hasankaleliler ve Erzurum Dernekleri Federasyonu yöneticileri ile birlikte Erzurum’a gitti. Karabağ ve beraberindekilerin ilk durakları Yağan, Hınıs, Karayazı, Köprüköy, Karaçoban ilçeleri oldu. Karabağ, buralarda ilçe örgütlerini ardından da esnafı ziyaret etti. Kahvehanelerdeki vatandaşlarla sohbet etti. Karabağ, CHP Yakutiye İlçe Başkanı Erturan Alagöz ve CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu’nu da ziyaret ederek referandum çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

BEKLENİN ÜZERİNDE “HAYIR” ÇIKACAK

Başkan Karabağ, Erzurum’da beklenenin üzerinde hayır çıkacağını belirterek, “Bayraklı’nın nüfusunun yüzde 8’i Erzurumlu. Dadaşlara uzak bir belediye başkanı değilim. Erzurumlu hemşehrilerimize hayır’ın gerekçelerini anlattık. Bizi dinlediklerinde hak verdiler. Taşın altına elimizi koyma zamanı geldi. Bir kişi hakimleri, milletvekillerini belirleyecek. Bir gecede kanun çıkarıp bir gecede savaş kararı verebilecek. Yetkilerin tek bir kişide toplanmasına karşıyız. Kurulları ortadan kaldırırsan hata yaparsın. Sandıklara hep birlikte sahip çıkacağız. Dadaşlar, cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkacaktır” dedi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.