Karabağlar ADD, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadı

Karabağlar ADD, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürkçü Düşünce Derneği'nin karabağlar Şubesi tarafından dernek binasında etkinlik düzenlendi.

Mehmet Özdoğru- Atatürkçü Düşünce Derneği Karabağlar Şube Başkanı Gülten İmrak’ın açılış konuşmasıyla başladı. Hatay Bahçelievler semtindeki dernek binasında düzenlenen  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliğine Karabağlar Belediye başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar ilçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, İyi parti Karabağlar ilçe başkanı Hasan Yıldız, Kadın kolları başkanı Pınar Sert Ceylan, Kent konseyi başkanı Nazik Işık, muhtarlar,sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

aad-(2).jpg

Açılış konuşmasını yapan başkan Gülten Imrak,"Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerini saygı ile anıyoruz. Bugün nu güzel coğrafyada, dünyanın en güzel yönetim şekli olan Cumhuriyet idaresi ile devam ediyorsak bunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz. Onun yolundan hiç durmadan yürüyeceğimize de and içiyoruz" dedi.Karabağlar Belediye başkanı Muhittin Selvitopu ise yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin kazanımlarını ve sahip olunan değerleri anlattı. Atatürk'ün, Türkiye ve bağımsızlık mücadelesi veren tüm halklara örnek olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından, Türk bayrağı motifli elbise giyen Mustafa Urcan İlköğretim okulu öğrencisi Ece Akar Yıldırım Gürses’in ‘Türk çocuğu şarkısını öğretmeni Göksel Dörtoluk’un eşliğinde seslendirdi. ADD Karabağlar şubesi gençlik kolu üyesi Cemal Candemir ve Ozan Akdoğan zeybek oynadı.
aad-(9).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum