Karabağlar Belediyesi'nden 1500 Kişilik İftar Sofrası

Karabağlar Belediyesi'nden 1500 Kişilik İftar Sofrası

Karabağlar Belediyesi, Ramazan Ayı'nda 5 ayrı noktada iftar sofrası kuracak. Toplam bin 500 kişi bu sofralardan yararlanacak. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ramazan Ayı'nın ülkemize barış, hoşgörü ve kardeşlik getirmesi dileğinde bulundu.

Karabağlar Belediyesi  Onbir Ayın Sultanı Ramazan öncesi hazırlıklarını tamamladı. Belediye ekipleri Cennetçeşme, Şehitler, Günaltay, Eserkent ve Abdi İpekçi mahallelerinde Ramazan Ayı boyunca iftar sofraları kuracak. Bu sofralardan bin 500 kişi faydalanacak.

Ülkemizin barışa, dostluğa, kardeşliğe ihtiyacı var

Ramazan Ayı'nın  İslam aleminin en önemli ayı olduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ülkemizin barışa, dostluğa ve kardeşliğe çok ihtiyacı olduğunu belirterek,  “Umarım bu Ramazan  ülkemize barış, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi getirir. Toplumumuz kucaklaşır ve barış hakim olur” dileğinde bulundu.

Belediye olarak dar gelirli mahallelerde iftar sofraları kuracaklarını belirten Başkan Selvitopu, iftarın ardından çeşitli mahallelerde Hacivat-Karagöz, söyleşi ve gösterilerin de gerçekleşeceğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.