Karabağlar’a Sosyal Market

Karabağlar’a Sosyal Market

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, ev toplantısında, vatandaşlara projelerini anlattı.

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, seçim bölgesi Karabağlar’da çalışmalarına gece, gündüz devam ediyor.  Gündüz sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Doğan, akşamları da vatandaşların ev davetlerine katılarak, Karabağlar’da oturan ve evlerinin kapılarını açan vatandaşlara misafir oluyor. 

51308524_403258693756727_5154114476374491136_n.jpg

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından aday gösterildikten sonra seçim çalışmalarına hemen başlayan Bilal Doğan, önceki gün Karabağlar’da Kazım Karabekir Mahallesi’nde evini açan ve komşularıyla birlikte onu bekleyen aileye misafir oldu. Burada Karabağlar’da yapmayı düşündükleri projeleri anlatan, Karabağlar’ın kara bahtını AK Belediyeciliği getirerek yeneceklerini söyleyerek devam eden AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, ihtiyaç sahipleri için kurmayı düşündükleri Sosyal Market zincirini de burada açıkladı.

Karabağlar Belediyesi’nden geçtiğimiz 5 yıl içinde ihtiyaç sahiplerine 5 milyon verdiğini ancak bunun tanıtımı yapmak için 2,7 milyon harcadığını belirten Doğan, “Sosyal belediyecilik bu değildir. Biz göreve geldiğimiz de, ihtiyaç sahiplerinin daha çok gözeteceğiz. Onların ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olacağız. Karabağlar’da ihtiyaçlarını gideremediği için mutsuz olan insanların olmasına müsaade etmeyeceğiz. Öte taraftan Karabağlar’ın bu kara talihini yenmek için yatırımlar yapacağız. Karabağlar’ı nüfusu ve geliri anlamında eşit dahi olmayan ama ondan daha fazla gelişen ilçeler örneğinde olduğu gibi güzelleştireceğiz ve geliştireceğiz. Çocuklarımız için  daha çok yeşil alan, çocuk hastanesi, gelişen ilçemize yakışan ulaşım yolları, alt ve üst geçitler yapacağız. Karabağlar’ı hep birlikte güzelleştireceğiz ve bu güzelliğin içinde hep birlikte yaşayacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.