KARABAĞLAR’A YENİ SGK BİNASI!

KARABAĞLAR’A YENİ SGK BİNASI!

Yer sorunu nedeniyle Karabağlar’dan Konak’a taşınan Karabağlar Sosyal Güvenlik Kurumu için, Karabağlar ‘da 6 katlı yeni bina yapılıyor. 

İzmir’in nüfus bakımından en yoğun ilçesi olan Karabağlar, yeni Sosyal Güvenlik Kurumu binasına kavuşuyor. Yer sorunu nedeniyle kiralık olan binadan çıkan ve Konak’a taşınan Karabağlar Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ilçede olması için büyük mücadele veren AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, yeni yer yapılmasıyla Karabağlıların bu hizmetten daha hızlı ve daha yakın olarak faydalanacaklarını söyledi.

20210409_123702.jpg

Başkan Doğruca, Yeşillik Caddesi üzerinden yapımına devam edilen, 6 katlı olacak olan Karabağlar Sosyal Güvenlik Kurumu binasının inşaatından incelemelerde bulunarak, yüklenici firmadan inşaatın gidişi hakkında bilgi aldı. Altı katlı olarak düşünülen, yaklaşım 3 bin metrekarelik bir yerleşim alanına sahip olacak olan yeni binanın bitiminin Ağustos ayı olarak düşünüldüğü belirtildi. 

20210409_123734.jpg

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Karabağlar ’da yaşayan vatandaşları düşünerek onları devletin hizmetlerin en yakın ve en kolay şekilde ulaşması için gayret gösterdiklerini belirterek, “Sosyal Güvenlik Kurumu gibi, insanların en çok ihtiyaç duyduğu kurumların nüfus yoğunluğu Türkiye’nin bir çok ilinden daha fazla olan ilçemizde olması şart. SGK binamız bittiğinde, vatandaşlarımız rahatlıkla bu kurumun hizmetlerinden faydalanabilecekler. Karabağlarlılar, devletin her türlü hizmetinden, sıkıntı yaşamadan, sorun yaşanmadan ulaşabilecekler” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum