Karabağlar'da başbakan telaşı

Karabağlar'da başbakan telaşı

AK Parti Karabağlar İlçe teşkilatı, başbakan Yıldırımı karşılamak için telaşlı bir çalışma içine girdi.

AK Parti Genel Başkan Vekili, Başbakan Binali Yıldırım'ın, Göztepe, Karşıyaka ve Altay statlarının temeli atmak için 9 Eylül'de İzmir'de olacak. AK Parti Karabağlar İlçe teşkilatı, başbakan Yıldırımı karşılamak için telaşlı bir çalışma içine girdi.

Başbakan, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, hafta sonu iki günlüğüne İzmir'e geliyor.  Cuma günü İzmir'de olacak olan Başbakan Yıldırım, ilk gün Selçuk'da kurtuluş törenlerine, Torbalı'da hastane açılışına ve İzmir'de yapımı hızla devam eden Sabuncubeli Tüneli'nde ışığın görülmesi törenine katılacak.

Başbakan Binalı Yıldırım, Cumartesi günü sabahtan ise Buca ve Karabağlar sınır bölgesinde bulunan İZBAN İnkılap İstasyonu'nda, Göztepe, Karşıyaka ve Altay'ın stadlarının temellerini atılması törenine katılacak.

Başbakan Binali Yıldırım'ın iki günlük İzmir programı AK Parti İzmir Teşkilatlarında da, hummali bir çalışmayı beraberinde getirdi. AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yapdımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Kerem Ali Sürekli, başbakanın İzmir programıyla ilgili olarak yapılan çalışmaları yerinde görüp, denetleyip, önerilerde bulundular.

Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir'e gelmesine her gelmesinde olduğu gibi yine coşkuyla karşılık veren AK Parti Karabağlar İlçe teşkilatı, başbakanı karşılama telaşına gece-gündüz yaşamaya başladı. İlçe başkanlığından, bütün AK Gönüllülere telefonlar eden teşkilat üyeleri, hem gece, hem de gündüz afiş çalışmaları yaparak, başbakan sevinçlerini vatandaşlarla paylaşıp, onları bu önemli günde İnkılap İstasyonunda olmaya davet ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.